Arkadaslar merhaba 2 ay oncesine kadar ebay dan istedigim gibi sikintisiz ktedi kartimla alisveris yapiyordum Bu paypal turkiyeden cekildikten sonra yada faaliyetini bitirdikten sonra(yada tam aciklamadi neyse) alis veris yapmak icin girdim ve ilk defa ulke bolumu acildi ve malesef turkiye yok Simdi alisveris yapamiyacak miyim Yoksa izlenmesi gereken baska bir yol var mi Konu hakkinda bilgisi olanlardan yardim bekliyorum Saygilar
PayPal Türkiye'deki faaliyetlerini durdurdu ebaydan hiç alışveriş yapmadım ama aliexpressten falan yapılabiliyor
paypal neden Türkiyeden cekildi? - bildigim kadariyla ebayda paypal olmadan kredi karti ile alis veris yapiliyor? ama tabi paypal daha güvenli
PayPal'ın kapanmasıyla Ebay'den alışveriş devri bitti sebebi ise Ebay'in ödeme mekanizması PayPal'a dayanması. Bu arada kimsenin aklını bulandırmak istemem ama Türkiye'de PayPal kullanabilen kişiler var. Adreslerini Gürcistan üzerinden gösterip işlemlerine devam ediyorlar. Kaynak: Ekşi Sözlük
Ben zaten 2 senedir surekli k. Kati ile alisveris yaptim Paypal uzerinden hic yapmadim Ama simdi tekrar k. Karti ile yapmak istedigimde ulke sec diye secenek var ve turkiye bu seceneklerde yok O yuzden ne yapicaz
Peki bu sekilde aliexpress ten alis veris yapabiliyor muyuz Aluexpress te ebay kadar guvenli midir Saygilar
Hocam, aliexpress'ten 0,63 dolardan 25 dolardan kadar değişen ücretlerde yaklaşık 25 alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadım. Genelde satıcılar 4 doların altına takipsiz kargo ile gönderiyor, bunun sebebi ise takipli kargonun 1$ ekstra ücrete sahip olması. Genelde 4 doların üstündekiler takipli kargo ile geleceği için sıkıntı olmuyor imzanız olmadan teslim edilmiyor. Takipsiz kargolarda ise PTT çalışanları posta kutunuza bırakıp gidiyor. Ürünlerin satış sayısına ve satıcının yüzde olarak puanına bakarak alışveriş yapmanız daha sorunsuz olacaktır.