Arkadaşlar hepinize merhaba. 1998 Model Hyundai Accent GL marka aracım var. Ankara'da ikamet edenler bilir eskiden istanbul yolu çiftlik kavşağı üzerinde Taysan Plaza vardı. Taysan Plaza servisinde Dyno Test makinası vardı. (Dyno Test aracın çekişinin olduğu tekerlekleri silindir üstüne yerleştirip aracı sabitleyerek yapılan bir tür performans testi). Aracı Taysan'dan aldığım için 50bin bakımında ücretsiz olarak dyno teste sokmuşlardı motor performansında bi sorun var mı diye. Bir arkadaşım 2. el hyundai accent almış bir dyno teste sokalım diyoruz ama Taysan Plaza kapandı sanayide bikaç yere sorduk "Bizde yok" cevabı aldık. Ankara'daki Hyundai servislerinden Dyno Test cihazı olan veya sanayide Dyno Test cihazı olan bildiğiniz bir yer var mı? Şimdiden Teşekkürler. Düzenleyen : karakanwashere
Dostum özellikle 2. el araç alırken dyno test epey iyi oluyor. Sadece motor peformansını değil amortisörleri falan da test eden dyno test cihazları da var.
cihaz çok pahallı olduğundan heryerde bulunması zor oluyor.Mersinde var ama adam paraya doymuş sanırım yapmıyor niye yapmıyorsun dediğimde tehlikeli bir cihaz diyor birde talep çok oluyor diyor yetişemiyorum diyor.Anlayacağınız paraya bayağı bi doymuş adam
iyi bir ustaya götürün hyundailerle ilgilenen onla bi tur atın o size ztn gerekli bilgiyi verir.genelde dynoya modifiyeli araçlar sokuluyor.modifiye işlemini tamamladıktan sonra.sizin dynoya sokmanıza gerek yok dedğm gibi iyi bi ustayla tur atın çekişi seriliği hakknda ztn size herşeyi söler
aynen katılıyorum modifiye araçlarda yapılan işlemden sonra beygir artışını çekişini torkunu vs. gösteriyor yoksa 2. el araba alırken pek bi faydası olmaz onun yerine arabayı alırım götürürüm hyundai servisine orda makinayada taktılarmı herşeyi çıkar
servisleri arıyarak tek tek sor bakalım. 338 24 24 363 36 36 286 88 66 220 30 50 385 00 15 ben sanayide bir yer biliyorum ama halen devam ediyormu onu bilmiyorum.
eskiden taysan vardı,vizyon vardı hepsi kapandı.bide mega center var onunda satış ve servis yetkisini aldılar.bu taysanla vizyonun sahibi başka markayamı geçti yoksa birleşip hyundaı bayisimi açtılar?bilgin varmı?
Taysan bir ara Renault bayisi olmuş diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Mega Center hakkında pek bir bilgim yok. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim yarın arayıp sorayım.