arkadaşlar şimdi ben teyp çerçevesi alsam http://www.ebay.com/itm/METRA-95-73...el:Sonata&vxp=mtr&hash=item53e9ec837b bu tip bir şey içine dvd player koysam direksiyon kontrolleri çalışırmı
Direksiyon konrolleri tamamen takacağınız dvd cihazına uyumlu olursa çalışlır bu cerceve ile hiçbir ilgisi yok bu sadece cihazın cevresindeki boklukları tamamlamak için
Bizim kumanda dirençli, yani piyasadaki neredeyse bütün cihazlar ile uyumlu. Çerçeveden alacaksanız bende almak isterim. Kargo avantajımız olur. Düzenleyen : Serdar
sağol adem abi. serdar bey bir para değil alırım ben sizin içinde yalnız teyp nasıl durur bu çerçevenin içinde orda kafamda soru işareti var yani eğreti bir görüntü olsun istemiyorum orjinal gibi dursun istiyorum birde direksiyondaki kumandalarda çalışsın istiyorum.. Düzenleyen : panzer
yoksa bu çerçevenin içine sadece ekran olanlar var yani cd girişi olmuyor insignialardaki audilerdeki gibi öyle bir şey olsa nasıl olur nasıl durur..
Bunlar gibi olacak, 2. resimdeki 2din taksa daha belirgin olacaktı ama bence 1500 vermeye gerek yok, iş görür cihaz 600-700 arası, 50TL'de çerçeve.
zaten çin versiyonlarnın resmini koymuşdum birinci resimdeki gibi fabrika çıkışı orjinalden.. benim pek içime sinmedi o çerçeveye tam torurusa güzel durur içine tam oturucak ibr lcd ekran falan olsa onu bir tesisatçıya sorıyım olursa alırım. ama siz istiyorsanız size alabilirim sorun değil kargosu bir para değil sanırım size 35 dolar gibi bir paraya tekabül eder..