Merhaba, Dün Forumuzu Saat 16.30 Da Bakım Moduna Aldık. Tahminimiz 2 Saat Gibi Bir Sürede Bu Bakımı Tamamlamaktı Ama Elimizde Olmayan Nedenlerden Dolayı Geceye Kadar Uzadı. Windows Sunucudan Linux Sunucuya Geçtik Ve Gerekli En İyi Optimizasyonu Yaptık.Şu Anda Sitemiz Mükemmel Hızlarda Çalışıyor. Sizden İsteğimiz , Çeşitli Error Sayfaları İle Karşılaşırsanız Bize Bildirmeniz. Sorun Geç Olmadan Halledilirse İşler Daha Kolay Olur Gecikirse Sorunu Çözmemiz Zor Ve Zaman Alıyor . Yaşanması Muhtemel Bu Sorunlar Beyaz Bir Sayfada Database Error Ve 503 Service Unavailable Hatalarıdır..Şu Ana Kadar Hiç Rast Gelmedim Ama Olursa Bize Bildirirseniz Memnun Oluruz. Hyundai Club Türkiye
şu andaki görünümü bu forumun yeni halimi bir önceki konudaki arka plan resimleri filan yok ta ondan sordum eski görüntü aynı duruyor???
Yukarda Yaptıgımız İşlemi Söyledim ; (Bunun Haricinden Bişey Yapılmadı) "Windows Sunucudan Linux Sunucuya Geçtik Ve Gerekli En İyi Optimizasyonu Yaptık."
Bende portal sayfasına geçdiğimde şöyle bi hata veriyor bilginize. Invalid forum path specified! Please edit this file and be sure to include the correct path for your $forumpath variable.
bu hatalar olur yeni değişimlerde zamanla giderilir ama hakikaten güzel olmuş site bayağı hızlanmış eline sağlık ersin abi
elinize sağlık siteye bir haftadır elimde olmayan sebeplerden dolayı giremiyordum ancak bariz şekilde bir hızlanma var ya internet hızlandı yada site gerçekten çok iyi bir hale gelmiş her şekilde elinize sağlık... kolay gelsin ayrıca ersin abi bu arada yönetici olmuşsun hayırlı olsun...