merhaba, aracımı düz yolda kullanırken bazen 2000 devrin altına düşüyor. bu durumda aracımda bir tekleme hissediyorum. önce bujilerden dedim 4 buji değiştim ancak yine olmadı. başkaca sebebi ne olabilir. acaba buji kablolarını da değiştirmeliyi miyim?
benzinli araçlarda bu noormal, araç 2000 devir altında bayılacağı için titreme ve tekleme yapar, mümkün mertebe 2 bin devir altında kullanmayın, özellikle çekiş yaptığı sırada, rampa aşağı veya düzde belki bir sıkıntı yapmaz ama motora yük bindiği zaman devir ister
Aslında benzinli değil atmosferik motorlarda belirli devirlerin altında çekiş düşer. Aracınız azami güç ve kuvvet devrini en üst devirlerde yakalayacağı için yokuşlara mutlaka yüksek devirli girin ve devir düşürmemeye çalışın. Düz yolda ise ortalama bir devirde seyrederek aracın silkelemesini ve ve daha az yakıt tüketmesini sağlayabilirsiniz ama araç yüklüyken, yokuş çıkarken; kısacası Coşkun hocamın da söylediği gibi araç çekişteyken deviri düşürmemelisiniz.
arkadaşlar ben bu sorunu yaşamıyordum önceden . zaten teklemeyi düz yolda hissediyorum. rampada falan değil. ancak şimdi tekleme şeklinde hissettiriyor. bujiler eskidiği için onları değiştirdim ancak kabloları değiştirmedim. bu olabilir mi? veya başka ne olabilir.?
yanlış buji yada ömrünü tamamlamış kablo avans sürelerini etkiler, bu genelde tekleme ve vuruntu olarak yansır. Hatalı AFR hesabı da olabilir, bunada kötü yakıt, hatalı okuma yapan iat/map sensörü yada oksijen sensörü neden olabilir.
Bende de 2.Vitesteyken bu titremeyi yapıyor,gaz yemiyor 2000 devirin altındayken.İşin garip kısmı 2000 devirin altına düşürmemek gerekiyor dicem ama 3. vitesteyken 1500 devirde bile gazı çok rahat yiyor.Hafif yokuşu bile sıyırıyor.Bunun sebebi ne olabilir acaba?
Aynı sorun bendede başladı.kalkarken gaza çok basmazsam araba tekliyor.ikinci viteste hafif hafif hızlanayım dersem gene tekliyor.üçüncü ve diğer viteslerde bunu yapmıyor.
Sahsen yakıt sorunu olabilir gibi geldi. 3 ve 4. viteste zaten inmelenmiş olan araba fazla çekiş istemediği, 1. viteste çekişi maksimum aldığı düşünülürse 2 dişliye yeterli tork üretilemediğini düşünüyorum. Kabloları değiştikten sonra belki yüksek oktanlı benzinle bir deneme yapsanız durumu görebilirsiniz.
benim aracım dizel biraz önce gelirken shell den v pover aldım 4-5 km gittim ama düzelmedi. Düzenleyen : tonmaister
Arkadaşlar bu gün servise gittim bu konuştuğumuz sarsıntının yakıtla hiç bir alakası yokmuş.bilgisayara bağlayıp yarım dakikada problemi buldular.debriyajla ilgili bir parçaymış.(araba serviste çıkınca parçanın adını öğrenip yazıcam)garantiden değişecek.ayrıca 30000 bakımına girdi.size tavsiyem yetkili bir servise gitmeden aracınızla oynamayın ben 1 haftadır yakıt problemi diye canımı sıkıp duruyorum.saygılarımla.....
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Teşekkürler aracınız Era sanırım.Benim aracım LPGli ve kasa ağır bunula ilgili olabilir diye düşünmüştüm.çünkü bir Eraya Admireye göre yavaş ivmeleniyor. <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Yine de dediğiniz parçaya baktırmakta fayda var.Teşekkürler...
Emre bey aracım dizel getz en azından yaptırmasanız dahi yetkili servise göstermenizde fayda var çünkü arızayı net olarak buluyorlar. Düzenleyen : tonmaister