mrb arkadaşlar dün park halindeki aracıma manevra yaparken başka bir araç çarptı. evrakları doldurduk karşı taraf suçunu kabul etti. Servis sigortanın ödediğinden başka masraf çıkarır mı? sol ön çamurlukta hafif göçük, tamponda çatlak ve sinyalin tırnakları kırılmış. ilk etapta bunlar görünüyor. Ya da iyi bir kaportacıya mı gitsem? tavsiyelerinizi bekliyorum. Gebze'de iyi usta tavsiyesinde de bulunan olursa sevinirim. reklam yapmak istemezseniz özelden de msj atabilirsiniz arkadaşlar. herkese iyi günler.
Sigorta firmasının dışında eğerki iç kısımdan gözle görülmeyen bir yerden olursa Örneğin, iç silecek deposu, hortum vs... gibi onlardabişi yoksa sanırım çıkarmaz... Ama tabiki sigortacının hesabı ile eli yatkın ustanın belki işcilik ücreti farkı olur.. oda çok tutmaz... Gebze'yi pek bilmiyom ama bizim dayılar dedeler hep Darıca'da.... Selam olsun oralara...
Geçmiş olsun, ekstra masraf çıkacağını sanmam. Normalde sonradan masraf talep etmemeleri lazım ama yine de emin olmak istiyorsanız servise aracı teslim etmeden konuşup anlaşın.
Gecmis olsun. Allah beterinden saklasin insallah HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Caner Gebze de Erol usta var tatlıkuyu dan final dersanesine çıkarken iyi ustadır çok boya ve kaporta düzeltmesi yaptırdık ona şimdiye kadar, ancak madem işi sigortadan yaptıracaksın Tuzla DKY ye götür derim orada hasar danışmanı Bahar Aytaş var servisin sana tamirden başka masraf çıkarıp çıkarmayacağını söyleyecektir ve ekstra masraf çıkaracağını hiç düşünmüyorum belki boya yeni eski farkı belli olmaması için arabaya tamamen komple pasta cila önerirler yaptırmak istemiyorsan ödemezsin ben istememiştim mesela yinede komple tek tarafı boydan boya yapmışlar bi tavan kalmış, bedava alır çıkarsın, fakat şu kötü yanı var eğer DKY de tamir edilirse yan sanayi parça mı takılacak orjinal mi takılacak diye sor çünki sigorta firmasının eksperi ne derse onu yapıyorlar bazı sigorta eksperleri al bunu takacaksın diye parçayı kendi temin ediyormuş mecbur servis onu takıyormuş bazı sigorta firmalarıda servis ile anlaşmalı oluyor depodan orjinal kore malı assan malı parçayı takıyorlar. Reklam olmaması için şöyle iyidir böyle iyidir demeyeceğim burada ama önerilerim bu yönde, iki seçenek sunuyorum çok geçmiş olsun , artık maddi hasarlı kazalar genellikle hep bu şekilde park halinde çarpıyor herif ya Eskihisarda oturduğum halde yolun en ücra köşesine park ettiğim arabama park halinde iken değişik zamanlarda üç defa çarptılar Gebze zor bir yer oldu ileride sıfır yada ikinci el temiz bir araba alırsan ve Gebze de oturmaya devam edersen basit bir garaj yaptırmanı yada anlaşmalı bir otopark alanı kiralamanı öneririm yada Allah güzel bir park yeri nasip etsin diyorum bu bizler için en güzel dilek çünki.