Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dubai Kasko ya güvenmeliyim fiyatı çok uygun?

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Mete_han tarafından 3 Nisan 2014 tarihinde açılan konu

1. Mete_han

Mete_han Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    Metehan E. Özbey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Aracım 2012 yeni kasa civic sedan. %60 hasarsızlığım var.

Dubai Kasko full kasko için 880 lira peşin fiyatına 8 taksit. 50000 TLlik ferdi kaza sigortası hediyeymiş bu çok umrumda değil. Ama kasko olarak bu firma nasıl daha önce tecrübesi olan veya forumda sigortacı arkadaş var mı? Bir kaza durumunda sıkıntı yaşar mıyım?

Diğerleri 1100*1500 aralığında. 300 lira fark için Anadolu sigorta veya daha bilindikler yerine burdan yaptırmaya değer mi?

2. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Kasko değerlerini düşük çıkartmak için kaza durumunda suçlu olduğunuz durumda ödenecek bedeli düşük tutarak kasko fiyatlarını düşük gösteriyorlar. Mesela ben dikkat etmesem teminatımı 40.000 tl den hesaplamıştı kaskocu onu yükselttim çok 100.000 tlnin üzerine çıkarttım kafam biraz daha rahat burdan 60-80 tl arası prim farkı çıkıyor mesela. Yada muafiyetler var, küçük detaylar ama önemli şeyler aracınız selden yada doludan hasar görse belki de kaskonuz bunları karşılamıycak iyi araştırmak lazım.
    Dubai Sigortayı ilk defa sizden duydum iyidir yada kötüdür diyemiyorum ama size tavsiyem anlaşmalı servis ağı daha geniş olan şirketlerle anlaşın ki Allah korusun kaza yaptığınızda zaten canınız sıkkın olacak birde kaskoyla, servisle uğraşmayın. sigortam.net diye bir site var oradan da fiyat alın kesinlikle daha uygun fiyat veriyorlar, çalıştıkları çok fazla şirket olduğundan size fazlaca alternatif de sunuyorlar, pazarlık etmeyi de unutmayın.
    Biraz uzun oldu ama ben de kasko yaptırırken baya uğraşmıştım umarım yardımcı olabilmişimdir. Verdiğim siteden biri beni aradı çok da samimiydi uzun uzun anlattı bana en uygun olan Güneş sigortaydı ben oradan yaptırmıştım.

3. kiario63

kiario63 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    63-ŞANLI URFA
    Ben de sigortam.net ten fiyat aldım ama halk sigortadan 850 ye yaptırdım. Geçen yıl dubai den yaptırmıştım. Ama çok şükür bi sıkıntı yasamadigim için kullanmadım.

tapatalk

4. onlycihan

onlycihan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Cihan Taşkıran
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    geçen sene bir kazaya karışmıştım karşı tarafın sigortası dubai idi ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor. telefonla ulaşmak bilgi almak mümkün değildi hiçbir yetkili servisle bağlantıları ve anlaşmaları yoktu sadece onların istediği özel yerlerde muadil parçalar takılacak şekilde kabul ediyorlardı neyse ki benim kararlı duruşum ve yaklaşık 2 ay çabalamam sonuç verdi pes ettirmiştim onları yetkili servise çektirebilmiştim aracımı.

5. niksiz

niksiz Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Erdem E.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    2007 yilindan beri faaliyet gosteren bir firma. once arap seyhlerinden birinindi ama 2 sene kadar el degistirdi. oyle cok yeni ya da bilinmedik bir firma degil. tabi bir axa, veya anadolu da degil.

evimin hirsizlik ve bababmin corsa aracini bunlardan yapiyorum.hasar icin kullanmadim sukur ki, ancak fiyat olarak iyi duruyorlar.

6. korman

korman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dubaı sıgorta cok sıkıntılı bır kasko uzak durun .anlasmlaı oldugu yer sayısı cok az ve sıkııntlı .sızın maduryetınızı en hızlı cozecek fırmalara bakınız

Bu Sayfayı Paylaş