Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Download Alanı İsteği

'İstek / Öneri / Şikayet' forumunda balci35 tarafından 12 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

1. balci35

balci35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    özgür balcı
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Merhaba arkadaşlar ve yöneticiler ,

Benim fikrim - isteğim şu yönde. Bir çok forum sitesinde neredeyse olmazsa olmaz konulardan biri download. Bu virüs programı olabilir, başka programlar olabilir, oyun linki olabilir, pdf kitap , belgesel ve birçok şey olabilir. Hatta şuan aklıma gelmiyor ancak araçlarımızla ilgili bazı şeyler dahi çıkabilir. ( Mümkünmü bilmiyorum ama ) Örneğin güzel müziklerin yer aldığı download sitelerinin linkleri verilebilir vesaire. Yani çok geniş bir konu. Bazı durumlar yasaklı , kırpılmışta olabilir. Ancak ben bir download alanı olması gerektiğini düşünüyorum. Benimde paylaşabileceğim bir çok program, pdf kitap vs.. arşivlerim mevcut. Eminim bir çok arkadaşın elinde paylaşmak isteyeceği bir çok şey vardır. Bunun gibi bir download alanı yaratılsa, belli kurallara göre bazı şeyler en azından forumdaşlar arasında paylaşılsa fena mı olur ?? isteyene XP, Win 7 gibi işletim sistemlerinin iso hali bile paylaşılabilir. Yapıp yapmamak sizin elinizde ancak ben bu forumu büyüteceğine, faydası olacağına inanıyorum.. Saygılar..

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Warez icerik resmi olarak yasaktir maalesef..

HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3. balci35

balci35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    özgür balcı
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Peki üstad, teşekkürler..

4. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Öyle bir bölüm olursa illegal paylaşımlar çok olur ve takibi de çok zor olur.Hem burası program forumu değilki otomobil ağırlıklı Hyundai, tabiki diğer paylaşımlar da olacak ama bunlar yasal sınırları aşmamalı ve bunun için bu tür paylaşımların yapılabileceği bir bölüm var evet dawnload yapamıyoruz ama yasal sınırlar içinde forum kurallarına uygun olarak belirli paylaşımlar yapmak mümkün,ayrıca mevcut durumdan fazlası için ekstradan alan konusu sıkıntılı olur.

Bu Sayfayı Paylaş