Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Double Teyp

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda EktYYL tarafından 9 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. EktYYL

EktYYL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Erkut YAYLA
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Selamın Aleyküm arkadaşlar. Eğerki bu konuyu yanlış yere yazıyosam affola daha çok yeniyim.
    Aracım accent blue mode plus. Fabrika çıkış orjinal ekranlı navigasyon özellikli teybi var ancak video klip oynatamıyorum. Bu problemi nasıl ortadan kaldırabilirim yardımcı olabilicek biri var mı ?

2. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Oynattığınız formata dikkat edin. Ben sonradan cihaz taktırdım. Her formatı oynatıyor.

Size tavsiye Format Factory ismindeki programı indirin. Burada bir videoyu her formata dönüştürebiliyorsunuz. Youtubeden video indirmek için bu site güzel. http://www.clipconverter.cc/tr/
    İndirdiğiniz videoyu her formata dönüştürün. Her birine bir numara verin. Ardından aracınızda oynatın videoları. Hangi formatları oynatıyorsa numaradan seçin ve bundan sonra hep o formatta yükleme yapın.

EktYYL bunu beğendi.
  3. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bugün oturdum pc başına youtube'dan bir dünya video indirdim (.mpeg, avi, mp4" formatlarında), sadece 2 tanesini açtı. https://www.onlinevideoconverter.com/tr/video-converter sayfasından indirdim videoları, internet cafe'ye gittim formatı "avı" ye dönüştürdüler açıldı ama ekran görüntüsü pek iç açıcı değil. Şu işi çözeyim diye gecenin 12'si oldu halâ cebelleşiyom :) sizin tavsiyeleri deneyeceğim şimdi bakalım.. Ne yanlış, ne eksik bilemedim, internet cafedeki adam da devlet sırrı gibi bilgi vermiyor :D

Son düzenleme: 5 Aralık 2016
  4. MSI

MSI Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,898
    Ad Soyad:
    Mahmut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Konu hakkında bildiğim bir şeyi paylaşmak isterim. Youtube'dan bir video indirmek istediğinizde herhangi bir program kullanmadan sadece adres satırının ilk 4 hanesini silip yerine küçük harflerle 2 adet s harfi yazarsanız (ss) videonuzu gelen sayfadan indirebilirsiniz.
    Örneğin: https://www.youtube.com/watch?v=vui8YvY0vBM yerine ssyoutube.com/watch?v=vui8YvY0vBM

<<bülent>> ve 10ur bunu beğendi.
  5. i_ipek

i_ipek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,207
    Ad Soyad:
    Ibrahim Ipek
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Getz 1.6 (2003-2011)
    teybin arkasindan genelde yesil bi kablo oluyor (parking off) yaziyor üzerinde. Bunu el frenine bagliyorsun güvenlik amacli yolcu sirasinda film izlemeyelim diye bu tür güvenlik yapilmis. El freni cekildikten sonra video calisir. Benim teybe bu kabloyu cakmak bölümüne bagladimki hep el freni cekili görsün ve yolcu sirasinda bile video calisiyor :) emin degilim fakat belki senin teybdede bu tür güvenlik vardir.

https://www.youtube.com/results?search_query=parking+off+2din

10ur bunu beğendi.
  6. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Aynen o yöntemi biliyorum üstadım da benim sıkıntı video formatını bulamamaktan kaynaklanıyor, amacım internetten istediğimde klip indirip yükleyip dinlemek isteyip çalıştıramıyor olmam. Arkadaşlardan mpg ve mp4 formatında videolar aldım 10 numara çalıştırıyor. Arkadaştan aldığım videoların ses ve görüntü kalitesi 10 numara. Ben de youtube'dan direk videoları indirdim mpg ve mp4 formatında biraz avi olarak da indirdim mpg olanlardan 2 tanesi çalıştırdı sadece.

7. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Gece bu yöntemle 40-50 tane video yu çok kısa bir sürede indirdim, 2 tanesi çalıştırdı geri kalanlar çalıştırmadı, video megapikseli filana da mı dikkat etmek lazım acaba, görüntü kalitesi iyi olsun diye genelde yüksek çözünürlüklü klipleri indirmeye uğraştım ben. Bana bilgisayardan anlamayan bir adama anlatır gibi tek tek aşama aşama anlatılması lazım sanırım :) önce burdan video yu indir, indirirken şunları yap, sonra şunu yap bunu yap demesi lazım sanırım :) Bir de işim gücüm bilgisayarda..

8. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Yüklemeyi başardım sonunda bilmeyenler için video klip yükleyip çalıştırmayı paylaşıyorum.
    1- İlk işlem videoyu indirmek;
    Youtube'dan videoları @MSI 'nın anlattığı gibi indirdim ("adres satırının ilk 4 hanesini silip yerine küçük harflerle 2 adet s harfi yazarsanız (ss) videonuzu gelen sayfadan indirebilirsiniz. Örneğin: https://www.youtube.com/watch?v=vui8YvY0vBM yerine ssyoutube.com/watch?v=vui8YvY0vBM şeklinde),

2- Videoları uygun formata dönüştürmek;
    videoları indirdikten sonra any video converter (dönüştürücü) programını indirdim. Parasız tamamını dönüştürüyor. Bazı dönüştürücü programları %50 dönüştürüp gerisine para istiyor :)
    Video dönüştücüye yüklenen videoları attıktan sonra; video formatı olarak mpeg 2'yi seçtim, ekran çözünürlüğü olarak 720x480 seçtim ama yine de üstten alttan az biraz boşluk kalıyor. Tam ekran yapmayı da çözersem onu da burada paylaşırım. Dönüşümü sağlanan videolar otomatik bilgisayara kaydoluyor. Benim pc'de kaydolduğu yer;
    -belgeler
    -videolar
    -any video converter
    -mpeg2 kutusunda.
    Daha sonra usb, sd kart, cd vs yükleyip çalabiliyoruz.

Tam ekran yapmak için uygun çözünürlüğü bilen var mı acaba?

gendermarie25 ve <<bülent>> bunu beğendi.
  9. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Cihazın özelliklerindeki max piksel değerleri neyse odur 10ur.

10ur bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş