Selamun aleykum double ekran taktırmayı düşünüyorum 2004 model aracıma https://urun.n11.com/multimedya-sis...ersal-double-din-oem-multimedya-nav-P98125814 7.1 inç olurmu ? yada şöyle sorayım her 7.0 veya her 7.1 inç ekran olurmu araca takılır mı ?
durmuş abi yorumları okuyorum hep olumlu hız konusunda bilgim yok ama androidlerdede çoğunda teldeki gibi zamanla yavaşlamalar olabilmekte diye duydum
avgo 1500de direksiyon kumandası çalışıyor mu ? navigasyonu ne kadar düzgün kullanan var mı daha önce ?
Merhaba, yeni konu açmadan buraya sorumu sorayım. 2018 elantra aracıma, multimedya navigasyon ekranı taktırmak istiyorum..Birçok cihaz var, fakat kullanan, tavsiyesi olan varsa sevinirim.. .Bu cihazlarda geri görüş kamerası da oluyor mu... Teşekkürler.
merak edenler için navimex tesla model multimedya navigasyon taktırdım, 10.4 inç... geri görüş kamera vs, kaliteli...
hayırlısı olsun genış ekran keyıflı oluyor .benım araca uysa ön konsola bende dusunurdum..aracın son halinide paylaşırsanız güzel olur