2006 model eram ıcın double dın bakıyorum tavsıye edecegınız bı cıhaz varmı acaba bendeki tesisat ta soyle L5 var 3 takım kompenat 1 takım pioneer tss tweter 2 tane anfi zoch marka ayrıca power bas yukseltıcı sadec bas ıcın pioneer cd ve usb lı teyp var eger olan arkadas var resımlerıde gonderebılırmı
EONON http://www.eonon.com/ alıp görmüşlüğüm ve uygulamışlığım vardır gerçekten kaliteli tavsiye olunur... Düzenleyen : Kuzey
biz ingiltereden aldık açıkçası o kadar uygun geldiki gps anteni geri görüş kamerası ipod bağlantı kablosu dijital tv anteni hepsi 525 tl ye geldi burda 1500 tl den başlıyo fiyatlar ve bu cihaz divx oynatıyo navigasyonu var dokunmatiği çok iyi tv var bluetooth telefon var ne ararsanız var garanti olmasada fark etmiyo bence bu fiyata ekleme : gittigidyorda bir modeli bulunuyor 700 liraya isterseniz inceleyebilirsiniz. Düzenleyen : Kuzey
cihaz hosuma gıttı aslında dusune bılırız ama elektronıkten yana bu zaman kadar basıma gelmeyen kalmadı onun ıcın garantılı bı cıhaz olursa daha ıyı olur gııbıme gelıyo
ben suanda bu model uzerine yogunlaştım incele istersen fiyatıda piyasaya gore ucuztakan arkadaş tavsiye etti tek kusur orjınal tep gibi bire br oturmuyor muş. mm farkla dışarda kalıyormuş teyipte yok yok ne ararsan var http://www.bimeks.com.tr/urun/118133/navitech-nav-dx9000-tv'li-navigasyon-oto-teyp.aspx bugun yarın alacak gibiyim
G 2216 modeli harika.Siteyi inceledim hayran kaldım bu modele. Bişey sormak istiyorum. Navigasyonu Türkiye de nasıl güncelliyorsunuz ve çalışıyormu? Tv Türkiye de çekiyor mu? Son olarak internetten sipariş versek gümrükte sorun çıkıyor mu?
Navigasyon için istediğiniz programı kurabiliyosunuz sıkıntı yok. TV dijital yayınlar olduğu için şehir içinde sıkıntı çekmezsiniz.İnternetten sipariş olayını bilmiyorum dediğim gibi biz yerinden aldık getirdik.
benim arkadaş ebay diye bir siteden bahsetti yurt dışı alışverişleri mi ne yapılıyormuş.. araştırırsan daha iyi olur
Ben araştırdım biraz. 150 Dolar üstü alışverişler gümrükte takılıyor ve kurtarmak için çok masraf yapılıyormuş. Ve ''KUZEY'' arkadaşın bahsettiği ''EONON'' markası İngiltere ' de bayilikleri olan bir marka.( Yanlış anlaşılmasın arkadaşı doğrulamak için demiyorum. İlk defa duydum markayı o yüzden). Kuzey, acaba sipariş alma durumunuz varmı?
Bu aralar gidecek biri yok ingiltereye ben firma ile temasa hiç geçmedim aslıda bir mail atsak cevap verirler. Gümrükte takılma işide problem değil Fedex le yada USPS ile gönderilir gümrüğe bile girmez şahıs adına geldiği için bakmazlar. Önemli olan firma Türkiye'ye gönderim yapıyormu bunu öğrenebilmek.
Bu aralar gümrükte işler sıkı, benim 140 euroluk araç bakım ürünlerim kendi adıma geldiği halde gümrüğe takıldı ve ürünün değerinden daha fazla masraf ödedim. Sizin alacağınız üstelik elektronik, daha sıkı denetimleri olan bir ürün. Gümrüğe takılmaması mucize olur çünkü 150 euro (kargo dahil) ve üzeri otomatikman takılıyor gümrüğe.
Pioneer AVH-3200BT, bu teybi corollaya bağladık, çok güzel bir cihaz, fiyatı da 750-900 arası. kesinlikle tavsiye ederim, özellik olarak çok yüklü, navitech alıp maceraya girme, aralarında çok fiyat farkı yok
ben roadstarı aldım vatan bilgisayarda %5 maksimum kart indirimiyle beş taksit 445 tl. bimekste 422 tlymişhatta bimekste netten siparişlerde kdv kadar indirim diyor. bluetooth,tv,arka kamera bağlantısı, usb,sd kart,dvd,kumanda, ipod kabloso,dokunmatik ekran,sanırım direksiyon kumandasına da bağlayabilirim, tek eksiği navigasyon onu da telefon görüntüsünü teybe aktararak hallettim. montajdan sonra resimleri paylaşırım. montajda biraz sıkıntı var çerçeve tam gelmiyor biraz işçilik yapmadan takamıyorum