Arkadaşlar merhaba. 2008 Accent Era aracımda Aux ve Usb olmadığından ve cdlerde sürekli çizildiğinden Double Din teyp takmayı düşünüyorum. Aklımdan Avgo' nun modelleri geçiyor. Gerek direksiyon kumandası, gerek fiyatı ile uygun görünüyor. Fakat tek sorunum malumunuz İstanbul' da hırsızlık olayları çok fazla. Araca kasko yaptıracağız ama adamlar camı patlatıp, konsolu parçalayıp, heryeri mahvettikten sonra uğraşması falan gözümü korkutuyor. İki ay önce binamızda oturan bir ağabeyimizin kapının önünden ticari taksisinin taksimetresini çaldılar camı patlatıp. Double din teybin çalınma riski sizce nedir? Daha önce başına böyle bir olay gelen var m? Ya da bu konuda varsa fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Saygılarımla.
Ben çoğu sabah arabanın kumandasına basınca kapılar açılmıyor. Sonradan fark ediyorum ki hiç kilitlememmişim, eskişehir de epey kalabalık bir şehir ama istanbula göre paha biçilemez Sent from my iPhone using Tapatalk
Konsolu sökmeden teyp sökülüyomu ki erada yada aksamlari inerken bez falan koysaniz sacma mi olur su benzinlikte satilan cinsten biz orduluyuz hic boyle sıkıntılar olmuyo gerci garajimiz var ama sokakta da duymadim fazla olay LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ulan sen uğraş uğraş para harca şerefsizin biri gelsin 2dakikada alsın gitsin adaletmi be insanın nasıl içine siner anlamadım eskiden arabanın kapılarını bile kitlemezdik şimdi korkudan teybin kafasına kadar alıyoruz arabadan ne günlere kaldık arkadaş
Vag gurubunun orjinal teypleri hala daha hırsızların gözdesi. Kasko yaptırırken dahi teybi faturasıyla ekletmeyi unutmayın, çünkü son trend kaskolar teybi kasko dışı sayabiliyor.
a4 kağıdına eski teyp resmini renkli bastır kartona yapıştır onu da gece yeni teyp önüne koyarsın. caydırıcı olmasa da belki eski diye dokunmazlar.
eskiden(10 sene önce) teybin kafasını çıkartırdık, ama artık teypler çok ucuzladı, yer gök elektronik eşya, üstelik modası da geçiyor. her arabada double din teyp bulunabiliyor. bence çalınma ihtimali pek yok, istanbulda bile. adam arabanın aynasını sökse daha pahalıya satabilir aslında taksimetre çalan adamın niyeti başkadır, korsan falan taksi yapacaktır belki de, hem taksiler 24 saat çalışıyor, böyle parketmiş bir taksi bulunca hırsız, patlatmıştır.
Bizim Getz'in arka sileceğini çalmışlardı. Adamın tamponunu çalmışlar http://www.milliyet.com.tr/tamponu-calinan-arac-sahibi-buyuk-gundem-2213908/
Oturduğunuz yer ile çok alakalı bir durum.Ankara Çankaya da hiç duymuyorum.Artık her aracın farklı şekilde ve fabrika çıkışı bile birçok araçta geliyor.O yüzden eskisi gibi benim aracın sistemi çok özel diyerek huzursuz olacak bir durum yok .Çalacaklar diyerek kendinizi kısıtlamayın bence.Taktırıp keyfini çıkarın.
Kolay elden çıkartılabilecek teypleri tercih ediyorlar. Mesela Elantra yerine i30 un teybinin çalınma olasılığı daha yüksek.
Konu biraz eski ama belki bi faydam olur. Benim aracta (getz) double din var, ve her aksam eve girdigimde ekranini cikariyorum,benim teybin ekrani komple cikiyor calinsada afedersiniz bi b*ka yaramaz. O yüzden sizde öyle bisey alin egerki hala almadiysaniz
Arkadaşlar özür dilerim ne zamandır cevap veremedim konuya. İşler güçler derken çok uzakta kaldık. Herkese cevaplar için teşekkürler. Konuyu açtığımdan beridir sanki inadına gibi o günden beri hiç zamanım bile olmadı modellere bakmaya Sanki bu işte hayır yokmuşta önüme bir iş çıkıyormuş gibi. @i_ipek Hocam dediğiniz teyp çeşitlerine o zamanlar bakmıştım. Fiyatlar çok yüksekti. Sizin teybin markası modeli nedir? Bir de direksiyon kumandası aktif midir?
ben teybi ikinci el almistim, o yüzden bayagi ucuz oldu. marka ve modeli kenwood dnx7260bt. aracimda maalesef direksiyon kumandasi yok, o yüzden bi bilgi veremicem