merhaba arkadaşlar 2006 sonata"ya uyumlu double din nereden alabilirim.sorun şu piyasadaki markaları atatürk sanayi sitesinde arkadaşımın dükkanında denedim fakat hepsi sonradan takılma emanet gibi durdu çerçevede taksak içime sinmedi birebir uyacak renk ve görüntü olarak ne önerirsiniz birde fiyatları nedir.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba, ben cinden aldim. Uyumlu biseyler taktirmak istiyorsaniz cin ve kore harici yok. Cerceve lazimsa bi tane fazla vardi galiba bende, onuda abd den almistim. Sent from my iPhone using Tapatalk
istediğim tam olarak bunun grisi arkadaşım hangi siteden irtibata geçtin acaba bu double din için site adresi yada telefon numarası verebilirmisin
Aliexpressten alabilirsiniz, ben cinde olan bir arkadasa gonderttim. Gelirken getirdi sagolsun. Sent from my iPhone using Tapatalk
msc arkadaşım vermiş olduğun site ingilizce türkiyeden sipariş vermek için adres dahil herşeyi ingilizce istiyor biraz sıkıntı türkiyede yok değilmi başka satan filan yada almanyada bulabilirmiyim akrabalarımın yarısı almanyada oradan isterim diye düşünmüştüm
Ingilizce ama alim yapabilirsiniz. En fazla gumruge takilir, davutpasadan gidip ucretini odeyip alirsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunun faydası olur mu? AliExpress.com Çin'den çevrimiçi şekilde yüksek kaliteli ucuz ürünleri satın alın adres yazarken türkçe karakter girme