benim araba 60000 e geldiğinde yetkili serviste değiştirttim ben piyasanın 2 katını vererek hemde , servise sorduğumda garantisi var mı bu işin diye servis triger ve motor kayışından olabilecek arızalarda 2 yıl garanti verdiğini söyledi bir arkadaşın opel corsası 60000 de servis de trigeri değişti birkaçbin kmden sonra yolda trigeri koptu servis araç normal garanti kapsamında olmasa bile araca yeni motor getirtti sırf triger değişimine verdiği garanti yüzünden, bunu nette gezinirken buldum hyundaı servisleride bu gibi garantiyi sağlıyormu
Triger koptuğunda eğer üzerinde yürümeye devam ederseniz ne piston kalır ne kapak ne de silindir gömlek, bu durumda bunları tamir edeceğine sandık kırma motor takmak daha ucuza gelir...burdan çıkardığım sonuç, kendi menfaatleri için değişmişler motoru, kim olsa aynı şeyi yapar...
hyundaı yaparmı böyle bir güzellik acaba Coşkun abi sanırım hyundaı de de böyle güvence var sanırım : İşçilik - Yedek Parça garantisi Hyundai Yetkili Servislerinde yapılan işçilikler ve kullanılan parçalar, servis işçiliği ve parça imalat hatalarına karşı Hyundai Assan garantisi altındadır. Böylelikle servisten çıktıktan sonra kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Aracınız Hyundai Yetkili Servislerinde onarım nedeniyle işlem gördüğünde, işçilik hatası nedeniyle ortaya çıkan problemler ücretsiz olarak giderilir. Bunun için müşteriden yeniden ücret talep edilmez. Yetkisiz servislerde Hyundai araçlarına yapılan yanlış müdahalelerin olumsuz sonuçlarının düzeltilmesi için yetkili servislere gelen müşterilerimiz olmaktadır . Bu problem yetkisiz servislerde yapılan işçiliklerin garantisinin olmamasından kaynaklanmaktadır. Düzenleyen : olcay pas