bugün stv haber kanalında istanbul da ki bir fuardan canlı yayın yapılıyordu<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> fuarda lpg li ve doğazgazlı araçlardan da bahsedildi örnek olarak km da 40 kuruş yakan benzinli bir aracın lpg de 24-26 kuruş doğalgaz da ise 14 -16 kuruş yakacağını söylüyordu bu konuda bilgisi olan veya doğalgazlı araç görmüş olan varsa fikirlerini almak istiyorum şahsen litresi 5 tl olması muhtemel benzin karşısında benim kafama yattı <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> Düzenleyen : MUSTY805
şuan faliyette olmadıgını biliyorum ama bazı anlaşmalı petrol ofislerinde alt yapıyı kuruyorlar yakın zamanda araçlarada uygulanıp kullanıma açık hala geçircekler..Evde kullandıgımız kombilerin içindeki doğalgazla birebir araçlarda kullanılacagını duymuştum..
Merhaba Beyler, Doğalgaz olayını bende araştırdım.. Şuan sadece konyada bi yere ulaşabildim. Onlarda 2000-3000 tl. arasına dönüşüm yapılıyormuş ama bana dedikleri şuan taktıranlar bile geri getirip lpg ye dönüyorlarmış.. sebebi de dolum istasyonu bulamamakmış... inşallah yaygınlaşır çünkü okuduğum yazılara göre ciddi tasarruf ediliyormuş.... Saygılar... Düzenleyen : deacted