Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

dönüşlerde tıkırtı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda cebrialem tarafından 3 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. cebrialem

cebrialem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar son 2 aydır aracımda dönüşlerde bi tıkırtı oluyo. servis direksdiyon kutusu dedi. acaba başından böyle bi olay geçen varmı. yada bu tıkırtı ne olabilir sizce.

2. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Valla kardeşim. Benim araçtada dönüşlerde ses geliyor. Benim ki büyük ihtimalle aksdan kaynaklanıyordur...

3. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş benimde sol dönüşte geliyordu. tam tur direksiyonu çevirince. servise gittim önce bişey yok dediler sonra bindik usta ile arabaya iyice sol yap dedim . sesi duydu sesin, lastiğin fren hortumuna sürtmesinden oluyor dedi ve fren hortumlarını yerini ayarladı sesmes kalmadı artık .

4. Misafir

Misafir Guest

Direksiyonu tam sağa yada sola dayayın, biraz hızlı bi kalkış yapın, eğer takır takır ses geliyorsa aks'lar sizlere ömür...

5. Canhan83

Canhan83 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynı sorun benim getz tede var. Takır takır ses yapıyo tam tur dönüşlerde, aks başları değişmesi gerek.

6. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Bu şekilde araç kullanmanın ne gibi sakıncaları var? Ve, birde aksları değiştirmenin maliyeti nedir? (Accent 2003 CRDI için)

7. cebrialem

cebrialem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aks ise masraf ne olur?

8. cirgan

cirgan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende donuslerde frene basarsam aynı ses oluyor. neden olur?

9. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2000 Accent aks kafası 60 TL civarında işçilikle birlikte 100 TL olur heralde. Bu bahsi geçentıklama olayı Z rot veya ROT başından da olabilir daha dakötüsü rotilden de olabilir. Ön takım adı verilen sistemlerden kaynaklanıyor. ROT ayarcısına gidin rot ayarı yaptırmak istediğinizi ve bu sesin geldiğini söyleyin o söyler nelerin değişmesi gerektiğini sonra sanayide bunları değiştirip o rotçuya geri dönün ve en iyi ihtimal gitti 150 papel.

10. isa66

isa66 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar benim aracımda da gıcırtı geliyor neden olabilir aracı sıcak su ile yıkattıktan sonra önce sağ tarafta geliyordu usta nereyi yağladı bilmiyorum ama ses kesildi diğerleri de yağlanınca kesilirmi ve kalıcı bir çözümü varmı

Bu Sayfayı Paylaş