Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

dizelde ışık yandıtan sonra depoda kaç litre mazot

'Getz Forum - Club' forumunda mordal tarafından 21 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar. bende 2008 dize getz var. ışık yandıktan sonra ---- işareti geldi ve bir istasyona girdim. depoyu fulle dedim ve 32 litre sonra tık sesi geldi. bizim depolar 45 litre değilmiydi???

2. Misafir

Misafir Guest

Tabanca hava almadığı zaman'da atabilir, yani hava sıcaksa mazot'un buharı tabancanın ağzını tıkayabilir, tabanca da depo doldu zannedip atabilir, bu arada tabanca attıktan sonra tekrar devam etmeyi denediniz'mi....

3. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım bilgisayar sıfırlandığında depoda minumum 10 litre mazot vardır.bendede dizel era var.ama sen yinede sıfırlama yol bilgisayarını.çünkü dizel araç kullanmak başka birşey.hava yaptımı kalırsın yolda.

4. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Coşkun abinin dediğide olabilir ama bizim arabaların kırmızı ışığının ne zaman yandığı konusunda bir standart yok maalesef. 2-3 defa deneme yaptıktan sonra eğer hep aynı miktarda yakıt alıyorsa sizde artık kendinizi ona göre alıştırın.

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    ışık yandıktan sonra 10 litre,yol bilgisayarı 50 nin altına düştükten sonrada yaklaşık 3 litre mazot kalır araçta

6. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Cumartesi fulledim tam 45 litre aldı depo ibresi tam sonda idi ama dahada asyalardayken tam bitmiş olması gerkmezmiydi pompacıya dedim bu zaten 45 lik depo nasıl aldı ?abi bunlarda yedek depo var dedi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifgaliba aldığım petrolün 1 litresi tam bir litre değil pompayla oynanmış olabilir değilmi tabi öle bişey sorunca abi bidakka dedi içeri gitti 2 kutu deterjan 3 5 paket koku mendil felan filan getirdi şüphlerim iyice arttı b öyle bir şey olsa bile pompacının haberi olabilir mi
    Düzenleyen : kara

7. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim araba admire, deposu 45 litre, her zaman ışık yanar yanmaz alırım 40 litre alır, yani içinde 5litre bırakır ama bu litre benzin istasyonun pompasına göre de değişir. Mesela son keşfettiğim yerden hep 38 litre alıyorum, Yani daha önceleri bana çakımışlar iki litre demektir.

8. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    ben ısık yandığı gibi alırsam 36 37 38 litre arasında değişio genelde ısık yandıktan 70km sonra alıom 42 litre falan alıo

9. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim de ışık yanmıştı öle fulledim kapağa kadar doldurdum 45 litre bence bu işin içinde bi iş var 45 litre almaması gerekirdi 45 aldıysa ki ben ce 50 km daha giderdim o 50 km gideceğim litre kadar çalıyolar heralde

10. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İstasyonlar çakıyorlar böyle böyle

11. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    rent a cardan getz kiralamıstım deposunu fulledim tam48 litre aldı getzlerin benzin deposuyla depo girisindeki mesafe uzunmus o boru bile 3_4 litre fazla alıomus bence gayet durumunz normal benzinliği sorarsanız kesinlikle güvendğim halada ordan alıorumdur

12. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aslında yanımızda 2.5 luk kola şişesini götürsek doldur desek ordan anlaşılır ama hile varsa dolduramayız diyebililer

13. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim aracım kırmızı yandığı anda 45 litre mazot alıyor. Geçen gün mazot tam bitene kadar bekledim. Bittikten sonra (araç stop etti) tekrar doldurunca tam 50 litre mazot aldı. Fişi elimde mevcut. Hyundai burdada bir standart oturtamamış. Kırmızı ışık ile gittiğim yol 55 km

14. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    abi agzına kadar doldurduysan boru ile birlikte 50lt alıyordur..

15. overclock38

overclock38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla arkadaşlar ben bidonla dolduruyorum pek petrolleri sevmediğim için :):) 45 litre alıyor daha fazla aldıramadım arabayı salladım 1 litre alırmı die aldıramadım!

Bu Sayfayı Paylaş