selamın aleyküm arkadaşlar... 2011 dizel otomatik aracım var. her zaman olmasa da ara vitesin altından arkaya doğru akıyormuş hissi veren bir su sesi gelmekte... daha önce başına gelen veya duymuş olan arkadaşların yorumunu beklemekteyim...
Merhaba, radyatorde su eksilmesi var mi? Gaza bastikca mi geliyor? Fren yapica da geliyor mu? Mobilden gonderildi.
fren yapınca hiç duymadım. gaza basınca geliyor. radyatörde eksiltme vardı. kapak contası çok eskimiş dediler. orjinal kapak ile değiştirdik yaklaşık 750 ml. su ilave edildi. ( su ilavesi motor soğukken yapıldı )
Halen daha hava yapiyor olabilir, suyu kontrol edin. Ses buyuk ihtimalle ic kalorifer peteginden geliyor. Mobilden gonderildi.
bende de yumurta kasada yapıyordu ama cam fitilinden kapının içine yağmur suyu girmiş frene basınca farkettim sizinkinde bundan yapıcağını sanmıyorum.yada egsoz içinde su olmasın
yedek su deposunu tamamen antifriz ile doldurdum bu gün deneme yaptığımda su sesi gelmedi. takibe devam edeceğim...
Su şıkırtısı sorunu hava yaptığı için olduğu netleşti.. yedek su deposunu tam doldurarak sorun çözüldü. su sesi kesildi yedek su deposu seviyesi max.ın 1 cm kadar altına indi.