S.a arkadaslar 2011 model dizel otomatik era aracim var. Alali bir ay kadar oldu ve bu arabanin krs. Yakit tuketimi var. Bu normal....
Mesajınız net anlaşılmıyor fakat forumda bolca tüketim konusu var. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam otomatik 4 ileri şanzımana sahip bir araca göre tüketim normal sayılabilir. Diğer yarı otomatikler gibi 5-6 litrelere inmez. Ama zamanla araca alışınca bir.miktar düşüş yaşaraınız ve yazılım ile bunu destekleyebilirsiniz. Ama yinede yapısından ötürü diğer yarı otomatik veya manuellerden fazla yakar D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üstad bende 2010 dizel otomatik 120000 km de era var kocaelinde şehiriçi işe gidiş geliş 15 km geçen haftaki yoğun karlı ve soğuk havada depoyu bitirip her defasında ağzına kadar dolduruyorum şehir içi 100km/6,6 litre yakıyor ama istanbul trafiği gibi dur-kalklı değil uzun yola orduya gittiğimde 100km/5 lt civarında oluyor benim değerlerin hep böyle her defasında depoyu aynı seviyelerde ağzına kadar doldururum ve TP den alıyorum mazotu