Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dizel otm.vts.yakıt tüketimi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda intuvay tarafından 27 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar dizel o.v.yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Piyasada Olmayan Bir Araç İçin Bu Yorumu Yapmak Zor
    Ama Fabrika Verileri

Şehir İçi 5.4
    Şehir Dışı 3.9
    Ortlama 4.4

Otomatik

ş İçi 7.1
    ş Dışı 4.5
    ort 5.5

Düzenleyen : Ersin Cerrah

3. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

4. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sevgili abicim bende 1.5 dizel otomatik era var daha 12 mayısta aldım ilk depo mazotu var içinde şuanda yol bilgisayarı ortalama yakıt tüketimini 6.8 gösteriyor ilk aldığımda 9.8 di yakıt göstergem yarının biraz altına indi şuanda 450 km deyim artık depo tamamen bitince tekrar yazarım ama tahminen 600 km gidecek gibi görünüyor

5. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sevgili Bozacı,güle güle kullan tekerine taş deymesinhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif Aracının donanım ve fiyatı ile birlikte nerede,hangi şartlarda tüketim tespiti yaptığınıda belirtmeni rica etsem.Rodaj süresi sonunda en doğru tüketimi tespit edebileceğini belirtir iyi günler dilerim.Ayrıca paylaşımın içinde teşekkürler.

6. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sevgili abicim araç 1.5 era crdi prime donanım fiyat ötv indirimli 26.800 e geldi özürülü plakalı araç ama ekstra bir aparat yok araçta normal araç ben manisadayım şimdiye kadar sadece 2 kez izmire gidip geldim geriside işten eve evden işe işe gidiş geliş 15 km genelde hız limitlerine uygun kullanırım otomatik vitesin tepkisi ve konforu gayet yeterli bilenler bilir sabuncubeli yokuşunu çıkarken klima açık birşekilde sol şeritten çıkıyor araba öyle bir motor var yani ben çok memnunum eşimde öyle

7. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Güle güle kullanın,bende 1.6 select otm.v. lpg vardı 3 yıl bindim gerçekten motor ve şanzuman süper uyumlu.Bende dizel otom.arzu ediyorum ama henüz hayal aşamasında https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim varol sağol

8. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet arkadaşlar dün itibariyle ilk depo mazotumu bitirdim bir yakınımızın düğünü için izmir selçuğa gitmiştik gece düğünden sonra manisaya dönerken yakıt göstergesi e işaretine değmek üzereydi ama daha değmemişti ve ışıkta yanmıyordu tam 600 km olmuştu ama gece saat 12 de yola çıktığım ve daha aracın huyunu suyunu bilmediğim için güvenemedim depoyu doldurdum 150 tl mazot aldı sanırım 40 litre aracın ilk deposu ve otomatik vites olmasından mütevellit çok memnun kaldık inşallah hep böyle yakar herkese selamlar saygılar

9. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mrhb.anlattığınıza göre aracınız 240krş yakıt tüketimi yapmış ki,o.v.ve de dizel ve de 110hp era motor için çok güzel bir değer.Muhtemelen aracın yeni olması nedeniyle sarfiyat zaman içerisinde daha da düşer.Güle güle kullanın,paylaşımnız için de ayrıca teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş