Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

dizel kullanımı

'Accent Forum - Club' forumunda ahfurdal tarafından 2 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. ahfurdal

ahfurdal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar. ben aranıza yeni katılıyorum. ilk defa dizel bir arabam oldu.(2004 crdi admira). bu arabayla şehirler arası 90 km. süratle nasıl seyir edilir. bilginize ihtiyacım var...sürekli 4. viteste mi gitmem gerekiyo?zira 5. viteste 3000 devirde araç 120 yi buluyor..hızımı 5. viteste 90 a çekersem devir 2000 in altına düşüyor ..ne yapmalıyım?.. yardım lütfen teşekkürler.

2. dizel aracı devirli kullanmak iyidir....gidipte red line kadar da gitmeyin sürekli....

3. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2500 devirde 100 e yaklaşıyor olması lazım.. bu da istediğiniz olmalı.. 3000 çok, 2000 altı az.. ortası 2500..

4. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bu arada aramıza hoşgeldiniz..

5. ahfurdal

ahfurdal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim. bu bahsettiğiniz devir. ayrıca ekonomi olarakta en uygun seyir hali olmalı. yanılıyor muyum.?

6. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    evet.. ben otobanda bu devirle aydına ort. 4.5 lt. yaktım.. bu arada aydınlıyım.. bayramda aydındaydım.. bursa keleste oturuyorum.. kütahyaya yakın..5. vites 2250-2500 devir arası.. bu arada aracım 1.4 benzinli
    Düzenleyen : evrimbayhan

Bu Sayfayı Paylaş