Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dizel Getz Rolantide Titreme?

'Getz Forum - Club' forumunda boalquno tarafından 3 Temmuz 2015 tarihinde açılan konu

1. boalquno

boalquno Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Ahmet D.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Merhaba arkadaşlar aklımda takılan bir konuyu sizlere danışmak istedim yeni bir getz sahibiyim daha önce dizel araç hiç kullanmadım ama şimdiki getzim 2005 1.5 crdi motor 220 bin km' de ustama gösterdim arabayı felan kaldırdık bi sorun sıkıntı gözükmüyo ama yinede soriyim dedim aracım ilk çalışmada rolantideyken hafif titreme yapıyor sonra bir müddet motor ısındıktan sonra kendi kendine düzeliyor bunda kafaya takılacak bir durum varmı? Ve aracıma henüz hiç bakım yaptırmadım aldıgım arkadaş yaptırdım demişti bir bakıma sokmalımıyım? teşekkürler.

2. bekobey

bekobey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    778
    Ad Soyad:
    Bekir DOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Merhaba, titreme vuruntu şeklindeyse ve devir ibreside titriyorsa enjektörlerden yapabilir. Yakıtla ilgili olabilir ilk anda tam gelmiyordur. Bence sen kendin bakımını yaptır. Kafan rahat olur.

3. boalquno

boalquno Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Ahmet D.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Vuruntu şeklinde değil , ibrede titremiyor sadece direksiyon titriyo hafiften sonra biraz kullanınca arabayı o da gidiyor kendi bakımımı yaptırıcam zaten ama yinede bir sorayim dedim tesekkurler cvp için

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    3 Silindirli modellerde titreşim biraz daha fazla oluyoru VGT olanlara göre. 220 bindeki aracın titremesini absorme eden parçaları tek tek söküp kontrol etmek gerekir. Başta şanzıman takazu ve diğer motor takozlarını.

Bu Sayfayı Paylaş