Merhabalar; Aracım 2010 dizel getz haftabaşı gece sakin şekilde kullanırken aracı biranda ilk 2 viteste tekleme yapmaya başladı acemi şöförün tekletmesi gibi yada mazot bitiyor gibi aracımın deposu doluydu yinede hava yapmış olabilir diye mazot filtresi önündeki pompayı kullandım yine yaptı. sabah pompacıya gittim debriyaj müşürünü değiştir kesin sebebi budur demiyorum ama önce onu bi değiştir dedi. Hemen parçayı aldım 45tl fiyatı var orjinal parça. Ancak parça değişimi oldukça zor öncelikle direksiyon altındaki plastik kısmı söküyoruz,ardından sigorta tablasının vidalarını açmamız gerekiyor çünkü pedalın en üst kısmında ve baya uzunca yukarıya kadar gidiyor değiştirirken baya zorladı beni. Kesinlikle önce çıkartmadan önce montajlı halinin fotoğrafını çekin çünkü ayarı kendiniz yapacaksınız. vw t5 fren müşürünü değiştirmem 5dk sürmüştü bu kadar uzun pedalı yoktu onun ama getz pedalları baya uzunmuş. Sıkıntı yaşayan olursa yardımcı olmaya çalışırım. Ustalara gidip mazot hattı yada pompa tarzı parçalara para harcamayın bunu bir deneyin öncelikle. Özelden mesaj atarsanız yardımcı olurum seve seve.
Forumda var bununla ilgili konu, degisim yapmadan saglam mi degil mi bilgisayardan bakilabiliyor zaten. Mobilden gonderildi.
Bilgisayardan bakılma durumu nasıl olur peki ? Arıza kodu taramasında görebilir miyiz ? Yoksa başka yöntemle mi yapılıyor. Elm327 obd2 ile torque kullanıyorum. Switch de sorun olsa görür müyüm?
Her zaman ariza kaydina dusmez ama genelde duser. Autocom vs ile debriyajin anlik basilip bakilmadigina bakilabiliyor. Ayni sey fren pedali icinde gecerlin fren musuru beyin cikisi arizali ise yakit artiyor vs. Iyi bir servis arac gelince ilk bunlara bakar. Mobilden gonderildi.
Mesele anlaşıldı teşekkürler. Aslında switch 0 veya 1 bilgisi gönderiyor. Veya NO NC kontak ucu prensibi ile ECU ya bilgi aktarıyor. Benim elimdeki program switch den bilgiyi bana gosterebilirse çok rahat test edebilirim. Torque ile bunu göremiyorum ama bunu gosterecek uyumlu program bulup denemek gerekecek. Teşekkürler
Ram deki veriyi adresten okuma ve formulle gercerli bir degere cevirme isi aslinda. Arac beyinlerinde ram Islemci uzerinde static adresli oldugu icin benzer bir ecu nun pid bilgiside is gorebiliyor. Edc16c39 beyin modeli. Mobilden gonderildi.
Biraz bakındim galiba clutch pedal position input tarzı bi verinin pid bilgileri lazım olacak. Kullanılan beyin bicok markada varmış aslında. Ama istediğim gibi pid listesi bulamadım. Torque programında da manuel pid eklerken ne yaptığınızı biliyorsaniz bu menüyü kullanın diyor Galiba ben emin değilim. Daha çok istediğim veriyi kendisi hali hazırda okuyabilecek bir program bulabilirsem daha iyi olacak. Windows tabanlı da olabilir. Laptop ile baglanabilirim. Veya biraz daha iyice pid olaylarini kavramam lazim
hyundai için elm ile çalışan yazılım maalesef yok, benim üzerinde çalıştığım bir yazılım vardı ama henüz bitiremedim.
Anladım Serdar bey teşekkürler. Artık bitirince bakarız şu switch olayına . Bir de bu programın bu kadar uyarı yapıp manuel pid eklemeyi öcü gibi gostermesine anlam veremedim ben. Neticede RAM den verileri sadece okuyoruz , yazma işlemi hiç yapmıyoruz. Veriyi yanlış da okusam , okuyamasam da beyin için zararlı olma durumu var mıdır ?
beyine veri yazamaz, sadece ram'de veri değişimi patch yapabilir ama onun içinde seedkey'i çözerek level1 yada level2 oturum açması gerekir. özetle kurcalayabilirisiniz