Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dizel Getz Gaza Geç Cevap Verme Sorunu

'Getz Forum - Club' forumunda birankakusu tarafından 13 Nisan 2020 tarihinde açılan konu

1. birankakusu

birankakusu Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Selçuk İşler
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Herkese iyi akşamlar.2007 dizel getz sahibiyim.aracım son zamanlarda gaz pedalına basınca geç hızlanıyor, bariz bir şekilde sağırlık var.bunu özellikle 4-5 viteslerde iken yapıyor.iki gündür de arıza ışığı yandı.nette yaptığım araştırmalara göre egr ve emiş manifoldu ile alakalı bir sorun olduğunu sanıyorum.bir de getz ile en uyumlu arıza tespit programı ve cihazı tavsiyesi olan olursa sevinirim.cihaz olarak elm 327, program olarak ta torque pro var nette.2007 dizel getz ile uyumu nasıldır acaba.teşekkür ederim, herkese sağlıklı günler dilerim.

2. erhancakmakk

erhancakmakk Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3,263
    Ad Soyad:
    Erhan ÇAKMAK
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    elm 327 ve torque programlarına pek güvenmiyorum. yetkili veya işinin ehli özel servislerde aracınızı bir bilgisayara bağlatıp,kodları okutun. hava filtresi temizliği veya değişimi yaparak test edebilirsiniz.

MAERKEK ve Under Ground bunu beğendi.
  3. birankakusu

birankakusu Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Selçuk İşler
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    • Netten Elm 327 sipariş ettim, torque programı ile ecu ya bağlandım.P0401 hata kodu var.eksoz gazı devirdaim akışı yetersiz diyor.egr valf ile hava manifold devresini işaret ediyor sanırım.egr valfi temizledim ama sonrasında bir sıkıntı olabilir.nette bununla ilgili bir kaç video var idi.

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Getz bazen gizli arıza verebiliyor, servis bile bunu tam olarak tespit edemiyor. Egr İse kısa sürede tıkanma yapabiliyor hatta eski ise mekanik aksamı temizlenip burcunu değiştirmeniz gerekebilir. Dizel getz modelinde ilk bakılacak yer egr sistemidir.

MSC bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş