Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dizel Era'm Sağır mı?

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda ColoneL tarafından 8 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. ColoneL

ColoneL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Selam arkadaşlar. 1 aylık 1100 km'de 1.5 dizel era sahibiyim.Arabadan genel anlamda memnunum,ancak araba eskilerin tabirine göre biraz sağır gibi.Şöyle ki;4 bin devirde bile vites değiştirsem,sonraki viteste birden 2-2.5 devir arasına düşüyor ve haliyle devri toparlayana kadar araç hantal kalıyor.Tabiri caizse seri değil.Bu kanıya nerden vardın diye soran olursa,şirkete bu senenin ocak ayında alınan aynı motorlu bir era daha var.Ama o araç tam tabir ile köpek gibi gidiyor.Vites değişimlerinde devir kaybı olmadan araç yola devam ediyor.

Bugün aklıma ilk gelen,kendime ait ilk arabam olduğu için kullanma kılavuzunda da yazdığı 3 bin deviri fazla geçmedim.Bu yüzden motor açılmadı diye düşündüm,ancak sabah teknik servisle konuştuğumda yetkili arkadaş yeni motor teknolojisinde böyle bir durum olmadığını,servise gelip bir yol testi yapmamızı istedi.

Daha önceden böyle bir olay yaşamış veya bilgisi olan arkadaşlardan,bu olayın neden kaynaklabileceği hakkında bilgi almak istiyorum :)

Bu Sayfayı Paylaş