Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dizel Era Titreme Ve Çalışmama

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda Eray 5658 tarafından 16 Eylül 2017 tarihinde açılan konu

1. Eray 5658

Eray 5658 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Eray ateşoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın tanışmadan konu açıyorum ama 2008 model yeni bir dizel accent era aldım. 200 binde arabam. Aldığımda titreşim dışanda bişey yoktu ta ki yakıt alana kadar. Her yakıt aldığımda araba enteresan şekilde çalışmıyor, on dakika bekledikten sonra ancak çalışıyor sorunum ne olabilir anlayamadım sanayiye gittim usta direk enjektördendir dedi ama hiç inandırıcı bulmadım şehirde de yeniyim pek tanıdığım yok. Diğer sorunumsa genel olarak aracın titreşimli çalışması (ilk dizel arabam değil) gidişindeyse hiçbir sorunum yok gayet performanslı. Sorun ne olabilir ne tavsiye edersiniz

2. umutd07

umutd07 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,504
    Ad Soyad:
    Umut Dürüş
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bilmemneoil mazot almadıysanız size en yakın yetkili servise ya da Bosch car servise gidin en azından kurumsal bir servise. Yabancısınız en azından kazıklamasınlar.

3. Eray 5658

Eray 5658 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Eray ateşoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Toplamda 4 kez yakıt aldım 3ü bp biri totaldi, öyle bilinmedik yerlerden de almadım ama sizlerden gelen tavsiyelere göre öyle yapacağım artık. Şehirde hyundai serviste yok diye biliyorum. Araba çalışmayacak diye şehirde bile binemiyorum ki şehir dışına çıkmak korkutucu :)

Bu Sayfayı Paylaş