Merhaba iyi forumlar herkese 2007 2008 2009 dizel 90 000 km aşmamış eraların fiyatları ne civardadır ? internette çok şişirilme oluyor malesefhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif
ağzı olan yazıyor.öylesine satılık değilde bir keriz çıkar diye konmuş okadar ilan varki öyle aylardır bekleyen ilanlar var.bunlarıda görüp millet piyasa yükselmiş deyip fiyat yükseltiyorlar.2006 eraya 25.000tl yazan var.
Bu ara 2. el almak için hiçte uygun bir zaman değil. Yaz geldiğinden ve okulların kapanması yaklaştığından fiyatlar tavan. Eğer araba almayı düşünüyosunız, hiçte iyi bir zaman değil. He satıcaksanız tam zamanı
Bir yakınıma2006 model 95000'de dizel select modelini 17.500'e aldık.Dört lastik sıfır ve bakımıda yapılmıştı.Hesap et artık.
2007 model 140.000 km ne udugu belli olmayan cogu da boyalı araçlar var istanbul piyasasında era aşkıma kavuşamıyorum fiyatlar çok şişik
1 hafta önce 2008 model 38 bin km'de dizel erayı 19.100'e aldık.Digital klima , çelik cant , tertemiz araba.
Valla nasıl oldu bizde anlamadık.1 haftadır biz de şoktayız.Daha önce de böyle temiz bir era için 23 bin TL'yi gözden çıkarıp arayışa girmiştik ama temizini bi türlü bulamadık.Biz de gittik sıfırını aldık.Şimdi de babam arayışa girmiş.16 bin TL'ye bi getz bulmuş.Görmeye gittik.Araba önden fena darbe yemiş.Bu araba alınmaz dedik.Hadi gelmişken bi de araba pazarına uğrayalım dedik.Az kilometreli dizel bulmak mümkün değil.Tam ümidi kesmişken bi baktık karşımızda bi tane era duruyo.20.500 yazmış.Halaoğlu 30 yıllık oto tamircisi içine dışına iyice baktı.Hemen el sıkışın bu arabayı alın dedi.Adam 19 bin verdiler vermedim dedi.İyi biz de 19.100 veriyoruz hadi hayırlı olsun dedik aldık arabayı.Gelirken babam otobanda 140 yapmış bi gram savrulma , titreme yok arabada diyo.Balansı bile düzgün.Satan şahıs normalde şirket arabasını kullanıyomuş.Bu arabayı da fabrikanın kapalı garajında tutuyomuş.Hem de araba start model değil.Digital klima falan var.Heralde fiyatının bu kadar düşmesinin sebebi ilk sahibinden değilde ikinci sahibinden almış olmamız.
hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. haftasonu ben de babamla gezerken oto pazarına uğradık. 2007 2008 benzinli era 19.000 liradan aşağı bulunmuyor. dizelleri de 3-4 bin lira daha yüksek.kilometreleri de 70000 civarında. benim admire'nin aynısına 16.750 yazan bile vardı. senin adına sevindim. güle güle kullan.