arkadaslar, aracim 2017 crdi, 90000 bakimina girecegim, on balatalar dahil servis 1650 lira fiyat verdi, ozel servis ise 850 lira cikartti, ekonomik sebeplerden dolayi disarida yaptiracagim, yagi petronas kullaniyor, metcedes servisinin kullandigi yag oldugunu soyledi, istersen yagi kendin alabilirsin ama ben bunu tavsiye ederim dedi petronas i hic duymamistim, yagin ustunde gercejten mercedes in amblemi var sizce yag nasil ? LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Petronas Malezya firması , hiç kullanmadım, iyidir inşaallah , ben 7 yıldır Shell Helix hx8 5w40 tan şaşmıyorum. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
dun bakimi yaptirdim, polen ve hava filtreleri, yakit ve yag filtreleri, fren hidroligi, ve on balatalar toplam 850 lira verdim, 3 saat boyunca basinda bekledim cay icerek usta saolsun iyi ilgilendi memnun kaldim, bundan sonra 15 bini beklemeyecegim 10 binde bir sokarim ennazindan yagini degistiririm, LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi