Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dizel admire'm kırmızı ışıkta beklerken stop etti?

'Sohbet' forumunda aretias tarafından 23 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar az önce marketten dönerken marşa bastım araba çalışmadı, 3. marşta çalıştırabildim, yola çıktım kırmızı ışıkta durdum, boşa alıp el frenini çektim, 10-15 sn sonra araba stop etti, tekrar çalıştırdım eve kadar geldim belirgin bir sorun görünmüyor ama durup dururken neden böyle yaptı stop etti anlamadım.

2. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benzinden kaynaklanan bi durum olabilir bence

3. Misafir

Misafir Guest

Mümkün diil çünkü araç dizel..."Dizel admire'm"........https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

4. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    bende de öyle bir sorun vardı krank sensörünü değiştirdim düzeldi.servis yolu gözüküyor anlasılan benimkini servis çözebilmişti tabi ilk önce sorunumu burada arastırdım ve bundan kaynaklanabilir diye bilgi edinmiştim
    tesekkürler hyundaı clubhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif
    Düzenleyen : olcay pas

5. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    3-4 ay önce 130-140 giderken stop etmişti, depo içindeki mazot otomatiğini değiştirmişti usta, orjinal taktık, acaba yine otomatik arızamı yaptı, enjektör felan değildir tahminim, geçen ay pislikten filitresi tıkanmıştı söküp temizledim, aklımda bitek o var başka bişey olamaz gibi geliyor bana

6. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tam olarak ne gibi sorunlar yapıyodu, çalışmama yada gaz kesme gibi durumlar söz konusumuydu?

7. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ilk önce normal olarak çalışıyo yola çıkıyorum tabi biraz yol alıp motor ısındıktan sonra vites degiştşrmek için debriyaja basıp vitesi gecirme esnasında stop ediyordu bosa alınca stpo ediyordu birde kısa süreli parklarad 5dk lık bir duraklama oda geliyorum marsa basıyorum ama tık yok 15 dk bekledikten sonra normal olarak calışıyordu sorun böyleydi

8. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İşte markete girdim sigara aldım çıktım çalışmadı, 3. marşta aldı, 700-800 metre sonra ışıkta durdum stop etti, bakalım yarın yapacakmı aynı şeyi, peki bu krank sensörü arıza lambasını yakmıyormu bozulunca, birde fiyat olarak ne kadara malolmuştu sana?

Bu arada benim araç dizel, seninki benzinli galiba.
    Düzenleyen : aretias

9. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    arıza lambası yakmıyo gecen yaz serviste calışan bir arkadas vardı onun sayesinde değişimi yapmıştım sadece parca parası onun aracılığıyla 70 tl verdim. evet benimki benzinli ama o parca sende de vardır büyük ihtimalle
    Düzenleyen : olcay pas

10. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif kafamın dalgınlığına gelmiş demekki abi yaşlanıyorum galiba artık.
    mazot diyeceğime benzin demişim.
    mazot kalitesiz demek istedim aslında

11. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Mazottan yaparmı böyle ya, durup dururken stop edermi, TOTAL den alıyorum yakıtı işte kullandığım kangooyada ordan alıyorum onda tık yok saat gibi, benim araba neden böyle yapıyo anlamıyorum, zaten 2 ayda bir şamandırayı söküp temizliyorum yoksa ciyaklamaya başlıyo, ama kangooda hiçbişey olmuyo anlamadım gitti

12. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    madem kangoonuzda sorun yok admireye başka bir istasyondan yakıt deneyin bir süre boyunca..madem filtre tıkanmış ben yanlış bilmiyorsam kirli yakıttan olabiliyor...denemekten birşey çıkacağını sanmam..

13. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kirli yakıttan stop etmiyor ama, sadece mazot otomatiği ses yapıyor uzun süre temizlenmezse bozuluyor, ama otomatiği daha 3-4 ay önce değiştirdim ondan sonra geçenlerde pislikten ötmeye başladı söküp temizledim düzeldi, ama iki gündür araba stop etmeye başladı durup dururken, ama giderken sorun yok sadece boşa aldığımda bazen stop ediyor

14. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    komşumuz benzinli bmwsinin motorunuyıkatmıştı, beynini bozmuşlar yıkama esnasında su aldı heralde. o da mesela 100 le giderken boşa atınca stop ediyordu. daha doğrusu ne zaman rölantiye düşse stop ediyordu. acaba aracın beyniyle ilgili bir durum olabilir mi? araç rölantiyi sağlayacak karışımı yapamıyor olabilir.

15. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,000
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  16. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    vayyy iyimiş o zaman ya, tşk serdar :)

17. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,000
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dizel Motor soğukken al hortumu dal kaputun içine hiç bir şey olmaz :) Benzinliyede olmaz, sensör soketleri superseal su geçirmez ama zamanla ısıdan v.s. çatlama oluyor, su alıncada sorun çıkarıyor.

18. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bugün stop etmedi hiç bayağı yol yaptım Üsküdar Kadıköy Altunizade Acıbadem dolaştım durdum, hiç stop etmedi yanlız akşam üstü farkettim deponun içinde sanki ikinci motor çalışıyo :) bizim otomatik yine tıkandı heralde kesin ondan stop ediyodu, 250 tl daha bayılıcaz bu gidişle otomatiğe, benim anlamadığım benden başka birsürü dizel aynı istasyondan eurodizel alıyo, benim tanıdığım 8 tane era 4 tane dizel admire var nedense bunlarda böyle sorunlar olmuyo, ya bu pis mazot hep bana denk geliyo yada benim mazot otomatiği ve filitresi çok nazik, yarın yine söküp temizlicem bakalım ne çıkıcak bu sefer içinden, nedir benim çektiğim bundan ya, napıcam ben bununla, era şamandırası ve otomatiği uyarmı admireye alıp komple değiştirsem?

19. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Motoru yıkattım ama 2 hafta oldu, sorunda yaşamadım ilk marşta çalıştı araba, motorada güzel koku sıktım kaloriferi açınca mis gibi kokuyo araba :)

20. lp005

lp005 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    mazot filitresını degıstırmenı tavsıye ederım (mazot filitresini temızlermıssın ) mazot filiteresi temizlenmez .diye biliyom acizane degıstır gıtsın 20tl falan

Bu Sayfayı Paylaş