Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dizel Admire Abart Egzost???

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda HyundaiClub35 tarafından 10 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. HyundaiClub35

HyundaiClub35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar bugün sırf meraktan bi egzostcuya uğradım beğendiğim bi egzostun fiyatını sordum.Aracımın dizel olduğunu öğrenince dizel araçlarda abart egzost takılamadığını söylediler açıkçası pek bişey anlamadım..Sanırım o malum tok sesi almak için motordaki bi parçanın sökülmesi gerekiyormuş.o parçanın sökülmeside motora zarar veriyormuş..Bu olayı iyice arastırıcam açıkçası içime oturdu mesele..

2. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    ama yapılsa turbonun kükremesiyle birlikte ne güzel olur. bi de blow off taktın mı , off off https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    hocam bizim araçlardan ses almak çok çok çok zor.turbo dzel araçlar için özel el yapımı ruzgar sesli egzozlar var tabı her yerde bulamazsınız.ben bursada taktırdım.klasık abart egzoz sesı almak mumkun değil ama farklı bi ses alabılıyorsunuz. egzozun videosuvar istersenız atabılırım.egzoz u bi kaç ay kullandım şehır içinde çok şekıl polıs fln da hiç bi şey diyemıyor,3 bın devirde ses vermeye baslıyo ama uzun yolda kafa şışırdiği için dayanamadım söktum duruyor...

4. cihan53

cihan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

admire dizel de abart eksoz olsa güzel olur ama aracın yapısı uygun değil olmaz , zaten kafan şişer bir süre sonra inan bıkarsın

Bu Sayfayı Paylaş