Arkadaşlar merhaba, Malum bizim Getz halen satılık... Ancak bu arada 2006 model dizel Accent Era bulduk. 145.000 km de. Turbosu yetkili serviste yakın zamanda değişmiş 10 airbag, sunroof, olan modeli... Fiyat olarak 21750 diyor. Ön üst kaporta yetkili serviste apartmandan saksı düşmesi sebebi ile değişmiş ve boyanmış... Sizin yorumlarınız nedir? İlan internette olmadığı için gösteremiyorum ama araç çok canlı görünüyor... Detaylı incelemeyi ustamızla bakacağız ama öncesinde sizlerin yorumlarını bekliyorum...
Bence gayet iyi fiyat. Araç temizse alınabilir. Saksı resimleri varsa alın saklayın. Daha ne olsun turbo korkunuzda yok.
Bence de alınabilir bir araç. Turbosu da serviste orjinali ile değişmiş. o yünden sıkıntınız yok. Serviste bi kontrol ettirin derim. İçinize sinerse makul bi araç.
Turbo değişmesi çok önemli değil hatta avantaj ama diğer konularda iyice baktırılırsa 2006 modeller ithal olduğundan izmit üretimlerinden çok daha iyi gerkli araştırmadan sonra alınabilir bende 2006 vardı 2007 ve sonrası yetli montaj eralarla arasında çok bariz fark vardı bir gömlek daha üstündür şimdi era alacak olsam 2006 tercih ederdim.
Açıkçası 2006 model olmasına rağmen o dönemin full versiyonu olması bizi cezbediyor... Turbosu serviste değişen bir araç olmasından ötürü de turbo ile ilgili şüphe soru işaretimiz kalkıyor... Tek sıkıntımız vazo düşmesi... acaba gerçekten düştü mü... bunu gidip gördüğümüzde anlayacağız... Tanıdık bir usta ile gidip göreceğiz aracı... eğer bize onay verirse direkt alacağız inşallah... Görüntü boya rengi çok diri canlı duruyor... Umarım sıkıntız kazasız belasız hallederiz...
Benim getzinde üzerine saksı düşmüş. Tavanda kısmen boya vardı. Dert etmedim. Satarken biraz çekinceli olsamda çok kısa sürede sattım.
Aracın durumu iyi. Ancak 145 binde turbo değişmesi bana biraz erken geldi. benim arabada 106 bin fln dedi 2007 model bir sıkıntı çıkarmadı.. etrafımda 200 bini devirip hiç sorunu olmayan duyuyorum.. Acaba km orjinal mi... birde gerçekten 145 binde turboyu bitmiş bir araç zorlanmış yorgun bir araç mıdır? dış görünüşe aldanmamak lazım 500-750 tl verince iç dış herşeyiyle sıfırlıyorlar aracı
Era sizi mutlu edecektir ustanızla motoruna ve diğer donanımlarına bakın sıkıntı yoksa fiyatta uygun alınabilir bir araç