arkadaşlar geçenlerde çınardan gelirken d.bakır girişindeki eurogas da indirim olduğunu gördüm. 1,91 e satıyorlar. hatta flama falan da asmışlar yola. dün 10 litre civarında aldım. bakalım sonucu sizlerle paylaşırım. inşallah rekabet kızışır da ankaradaki gibi olurhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Düzenleyen : veydel
valla güvenemiyorum engin kardeş. her an ayardan düşebilir. ya bizlerde(d.bakır olarak) ya da ayar yapanlarda bir sorun var.
Giresundan İzmire gelirken bazı yerlerde 1.6 liraya gazlar mevcuttu bi keresinde depoyu full yaptım yokuşları tırmanırken yüklü tırlar ile beraber gidiyordum
Evet benim araç iki kez ayardan düştü BRC sıralı sistem takılı. Shell den şaşma veydel kardeşim. Ya iskan evlerinin ordaki burhanlardan shell gaz ya da DSİ nin ordaki shellden ipragaz al.
Aynen dostum. Ben de mersinden antalyaya giderken aldım ucuz diye her zaman 4. vitesle zorlanmadan çıktığım yokuşları 3 le zor çıkıyordum.
burhanettin yıldızdan shellgas almaya çalışıyorum elimden geldiğince. dediğin yerden ipragaz da aldım ama pek memnun kalmadım. hava basıyorlar gibime geldi. ha bide eski otogarın karşısındaki shellinde gazı iyi. ordanda alıyorum...
slm bende diyarbakırdayım aracınız kaç model ve çvşoğlundanmı aldınız aldıysanız size aracınızı alırken tüp konusunda ne kadar bilgi verildi söylermisiniz çünki beni yanlış bilgilendirdiler cvp bekliyorum
Tüp konusunda sıfır km de takarsanız aracınıza, daha plaka cikmadan demek bu, 5 yıl garantili olur dedi. Ama plaka ciktiktan sonra 2 yıl dedi. Ben de daha plaka cikmadan taktirdim. aracım 2009 mayıs ayında trafik çıkışlı. Ötv indirimiyle aldım yani. Çavuşoğullarından aldım. başka sorunuz olursa yazın cevaplarim.
çavuşoğlu yeterince bilgilendirmede bulundu. bende bir sıkıntı yaşanmadı. ama eğer lpg taktırmayı düşünüyorsanız çavuşoğluyla bi görüşün. garantiden düşürmüyorlar aracı...
beni ve bir kaç arkadaşımızı yanlış bilgilendirdi ayrıca diyarbakırda 2009 ekim ayında açılan oto fuarındada ayne şeyleri sorudğıumuzda aracımıza daha sonra tüp taktırmamız durumunda garantiden düşmeyeceğini satış elemanı söyledi oradaki yetkili şahısa nedenböyelyanlış bilgilendiriyorsunuz diye sorduğumda 5 yıl garanti değil ama brc firması 2 yıl hyundai ise motora 3 yıl garanti verdiğini söyledi tekrardan fabrikayı aradğımda böyle bir şeyin kesinlikle olamayacağını söyledi ve şu anda madur durumdayım yalanla dolanla bi araba sattılar galiba bize arabadan yana bi şikayetim yok ama tüp taktıramıyorum nedeni ise bana her dediklerini inkar ettiler sözlerinede açıkca güvenemiyorum artık adamların kore ye bile mail attım bu işin peşini bırakmayacağım