1994 model hyundai excelim var ve distributor sırasını karıştırdım manuelinde 1-3-4-2 yazıyor ama bu sıralamayı yaptığımda sorunla karşılaşıyorum arabam çalışmıyor Lütfen biri bi fotograf çeksin yada sıralamasını yazsın En soldaki distributorun altına,üstüne yada hangisine giriyor. Dördünüde tarif edermisini lütfen yardım
Valla çok düşük model olduğu için int. bulma şansın çok düşük, manuelinde ne yazıyorsa doğrudur, önemli olan 1'in nerden başladığını bulmak, sanırım orda bi hata yapıyorsunuz...panik yapmayın, önce 1.in nerde olduğundan tam emin olun...
internetten bulduğum kadarıyla en sağdaki 1. oluyor ama distributorun üstündeki sıralamada karışık 3-4 1-2 şeklinde bi değişiklik yapmadan 1.yi 1e 2.yi 2ye 3.yü 3e 4.yü 4emi takmam gerekiyor yoksa?
Hayır.....Distribütör üzerindeki sıralada 1-2-3-4 yanyanadır. Ama siz distribütörden çıkan kabloları 1-3-4-2 sılaması ile bujilere takacaksınız. Yani 1(distribütör)-1(buji)......2(distribütör)-3(buji)...... 3(distribütör)-4(buji)......4(distribütör)-2(buji)......