Slm arkadaslar ben mucahit forumda yeniyim 2010 model accent era aldim expo platinyum plus otm Bu aracda bilgi ekrNinda dis hava sicakligini gostermiyor acaba sensor takilsa calisirmi. Dun teybin sigortasini sokerken yanlislikla bilgi ekraninin sigořasini soktugumu farkettim geri taktimda ekrnda derece isaretinin kisa surede olsa gozuktugunu gordum demekki menusunde var acaba dis isi duyargasini taksak calisir hale gelirmi bilgi sahibi arkadaslardan yardim bekliyorum.
Sanirim anlayan yada deneyen yok Peki ozaman hyundai accent erada dis hava duyargasi nerde dir sayet kablosu varsa ben deneyip neticeyi yazicam
BENDE AYNI KONUYU ARAŞTIRIYORUM. ACCENT BLUE DA YOK . SERVİSLE GÖRÜŞTÜM SONRADAN OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ. FİKİR EDİNİRSENİZ PAYLAŞALIM
Büyük harf bağırmak anlamına gelir yazınızı düzeltin lütfen GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Slm hocam bilgi ekraninin sigortasi hangisi bi resim atabilirmisiniz GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Direksiyonun sol alt ta bulunan sigorta kutusunu ac sigorta tablasinda sag tarafta iki adet sigorta ayri bir sekilde yan yana duruyor ikisi beraber cikior biri teybin ana beslemesi biride bilgi ekraninin.