Merhaba ; arabamızda direksiyonu tam kırınca gıcırtı gibi bir ses var. sağa yada sola tam olarak kırıp öyle tuttuğumda oluyor. sonuna kadar dayanmadığında olmuyor. sonuna kadar dayandırmamaya çalışıyorum ama acemilik olduğu için bazen istemeden de olsa oluyor. bi kez vurdurdum hatta daha da çevireceğimi zannederek. sesi videoya kaydettim.videodaki kuş sesi gibi olan ses bahsettiğim sesin ta kendisi. Direksiyonu Tam Kırınca Gelen Ses - YouTube
dıreksıyon kayısından yada dıreksıyon powerından gelen bır ses bu. kayıslara bakın eger kayıslarda dıstan yuvalarak sekılınde yeme varsa sorun ondadır eger o degılsede dıreksıyon powerından gelıyordur
ben de alt takımı yeniledim..rot-balans a da girdim..tam kırınca senin sese ek olarak hafif de takırtıya kaçan bi ses geliyo..%90 tamirci işi..
kimi sitelerde "hidrolik direksiyonda normaldir sonuna kadar yaslanmaması gerekli .hidrolik motor zorlandığı için yapıyor" demişler. açıkçası elimden gelen şeyleri kendim yapmaya çalışıyorum. arabayı krediyle aldık bir kaç ay bayağı bi sıkışık durumlar. bugünlerde sanayiye girmek istemiyorum ama mutlaka gideceğim. bir kaç problem birikti şimdi. kendimde takıntılı biriyim bu yüzden olması gereken olmadığında çok canımı sıkıyor. hayırlısı inşallah
Aynı durum bende de var sonuna kadar cevirmemeli. Bizde 2. Arac Spring var 96 onda hid dir yok özellikle denedim ama onda öyle ses gelmiyor. 2011 3.20 de de denedim bu ses mevcut Galaxy Duos
merhaba arkadaşlar triger değişiminden sonra araçtan bi ses çıkmaya başladı otobanda giderken sağ sol yapınca kuş sesine benzer bi ses geldi umursamadım sonra bi sabah arabayı ilk çalıştırdım 2 sn. kadar bu kuş sesi geldi ustama anlattım şarj kayışı gevşemiştir dedi sıktı ses bidaha duymadım fakat bugum direksiyonu tam kırdığımda bu sesin biraz daha kuvvetlisi geldi direksiyonun son noktasında kuş sesi gibi bir ses daha önce yoktu acaba soğuktan falanmıdır yoksa bi sıkıntı mı var normalde direksiyonu tam kırmam ama bugun dönerken duydum bu sesi trigerden sonra oldu trigerlerde serviste değişti sorun nedir sizce arkadaşlar ?
Allah Allah triger değiştirdikten sonra bende de aynısı meydana geldi. Kayışlarıda değiştirmişti hatta. acaba çok mu sıktılar
bende arada arada sırada geliyordu yakında tiriger setini değiştirecem ve yanında beraber kayıs setinide o zaman benimkide çözülmüş olur
Kayışlarında olduğu yerden dün kısa bir süre TAK TAK TAK diye ses gelmeye başladı gaz verdikçe ses hızlanarak çoğaldı TAK TAK TAK diye sonra kendiliğinden geçti. kayışlar yeni olduğu için olmuş olabilir mi acaba ?