Merhaba abilerim kardeşlerim aracım 2007 model accent era 1.5 vgt aracı alalı 2 ay oldu. Aracı ilk çalıştırmada rölantide ve hafif hızlarda direksiyonu çevirdikçe gıcır gıcır ses yapıyor sebebi ne olabilir ? Birde çukur yada tümsekten geçince tak tik diye sesler geliyor ön taraftan yardımlarınızı bekliyorum
tıkırtı burcu aşınması, amortisör kulesi rulmanlarının yağsız olması veya boşluk yapması, direksiyon rotlarının aşınması kaynaklı olabilir. Hidrolik direksiyon olsaydı hidrolik yağ seviyesi azalmış kaptaki hidrolik bitmiş diyecektim ama bu araba electric power steering değil mi?
EPS hidrolik direksiyon sisteminin yaptığı iş ile aynı işi yapıyor ama daha masrafsız ve az yer kaplayan bir sistem, direksiyonu çevirirken direksiyon çubuğuna bağlı bir elektrik motoru direksiyonu çevirmeye yardımcı oluyor direksiyon kutusunda daha az parça motora bağlı hidrolik pompası yok. O sebeple gıcırtı yüzünden tamirciye giderseniz ve ustası bu gıcırtı hidrolik direksiyondan kaynaklı derse oradan ve o ustadan kaçacaksınız
Eren hocam bu aralar benim erada da park halinde direksiyonu çevirirken tak tuk ses yapmaya başladı birde kayış sesi geliyor ama arada bir yapıyor bunu sebep i nedir abi
selam arkadaşlar bende de 2007 1,5 crdi vgt team modeli var. eps lambası yandı direksiyon sertleşti. stop edip tekrar çalıştırdım düzeldi ama kafama takıldı biraz araştırdım 2006-2007 modellerde üretim hatası olduğu için bazı servisler garantiden(güvenlik sorunu)değiştiriyor gibi şeyler okudum. bugün hyundai servisine gittim; aaracınızı bilgisayara bağlarız hata verdiyse eps garantiden değişimini yaparız dediler. baktılar arıza kodu var. hemen genel merkeze talep yazdılar.genel merkez onaylayınca sizi ararız gelirsiniz değişimi yaparız dediler. onaylamama durumu olur mu diye sorduğumda sıkıntı olmaz onay verilir dediler. böyle sıkıntısı olan arkadaşlar var ise 2006-2007 model eralarda hemen bir yetkili servise gitsinler.
Aynı sıkıntı bende de vardı sola tam kırdığında hareket halınde ses çıkartıyordu teker hidrolik borusuna değdiği içinmiş ve çoğu durumda tejer şaseye değdiğindenmiş rot ayarına baktırın GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi