Umarım konuyu doğru yere açıyorumdur,aracımı yeni aldım,forumada az önce üye oldum ve daha ilk günden ceza almak istemem? :RpS_scared: Aracım 2008 Dizel Era Team ABS.. Direksiyon üzerinde ses sistemini kumanda edebileceğim düğmeler var..Fakat (Alırken nasılsa çalışıyordur diyerek ve o koşuşturmacada aklımada gelmeyerek hiç bakmamışım!) o düğmelerin hiç birisi çalışmıyor bende? Acaba nedeni ne olabilir? Konu hakkında hiçbir bilgim olmadığından soruyorum (Saçma gelebilir ama lütfen mazur görün) aldığım modelde o düğmeler sadece görüntü olarak direksiyona koyulmuş,bu modellerin tümünde böyledir falan gibi bir şey söz konusu olabilir mi? Değilse sorun nerededir? Ne yaparak düzeltilebilir? Bilgisi olan varsa paylaşırsa müteşekkir kalırım..
Pardon ama ne bu? Evet fotoda görüldüğü gibi aracımın direksiyonundaki bu düğmelerin tamamı çalışmıyor,fonksiyonunu yerine getirmiyor.. Ve bende nedeni ne olabilir diye soruyorum?
Direksiyondan kumandada 3 Ad. tuş var Volume Seek Mode Mode tuşu Radyonun Fm1 Fm2 Kısa dalga bantları arası geçiş yapıyor Volume ses için Seek Tuşu ise bir kanalı dinlerken frekansı ileri geri alıyor.
https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?21721-teyp-direksiyon-tu%C5%9Flar%C4%B1 Lütfen Konu Açmadan Evvel Sitedeki Arama Motorunu Kullanınız
Anlatamadım sanırım.. Benim sorunum şu:__O tuşlar bende şuan sadece görüntü olarak duruyorlar bilmem anlatabiliyormuyum? Yani tuşlardan bir ikisi çalışıyor yada yarım yamalak çalışıyor olsalar tamam o başlığa devam edicem fakat dediğim gibi bendekiler tamamen devre dışı, dediğim gibi tamamen görüntüsü var? Acaba teybin kendisinin üzerinde basılmaması gereken bir tuşa basılı kalmış yada tam tersi basılı olması gereken bir tuşa basılmamış olduğundan falan mı direksiyondan kumanda edemiyorum diye soruyorum ok?
büyük ihtimalle bir yerde problem vardır süs diye konulduğunu zannetmiyorum öyle bir şeyde hiç duymadım ancak nerden kaynaklı bir sıkıntı bilemiyorum...
Bende Sana Yenisin Diye Bi Arama Motorunu Kullan Dedim Tuş Takımı İle ilgili Konular Mevcut İçlerinde Olabilir ...
Süs Diye Neden Koysunlar Ya Direksiyon Değişti Çıkma Koydular Olabilir Veya Kablosu Sigortası Gibi Bişileri Eksik Olabilir
https://www.hyundaiclubtr.com/showt...ası-çalıÅmıyor&highlight=i20+cam+kumanda Araç Era Kumandası Hiç Çalışmıyor
teybe giden kablosu, soketi cıkmış olabilir???elektrikçiler çözebilir, agır bi durumu yok diye düşünüyorum çünkü teyp de orjinal gördüğüm kadarıyla..