arkadaşlar bende hundai accent 1.3 ls klimalı 98 model araba aldım.yalnız şöyle bir sorunum var bozuk yolda gidince arabanın direksiyonu çok tıkırtıyor buda beni cok rahatsız ediyor asfaltta yapmıyor bu sesi.tamırciye götürdüm rotiller falan değişti rot balansa girdi araç.yine tıkırtı sesi kesilmedi.tamirci direksiyon kutunuz arızalı dedi keyfi keder değişterbilirsiniz diyor.bende direksiyon kutu fiyatlarına baktım yan sanayi olanı fiyatı:169 tl orjinali 390 tl hangisini almam daha doğru olur?? yardımlarınızı bekliyorum
hocam aynı sorun bendede war , direksyon kutusunu katı yağ ile doldurtursan seni 1 yıl daha idare eder , orjinal parça almanı tavsiye ederim
masfaldan da gelebilirmi bu tıkırtı?direksiyon kutusunu sökerekmi katı yağ dolduruyorlar yoksa sökmeden mi?orjinal parça sitede var.mando marka 390 tl hundai servisinden mi alsam daha iyi olur
Aynı sorun bende de var. O şekilde kullanmaya devam ediyorum. Tıkırtı burcu dediler aldım ama güvendiğim ustam kutuda problem var dedi ve bende taktırmadım.
aynı sorun bendede var tıkırtı burcu bozuk körüğü söküp baktım pek kolay değişebileceğe benzemiyor komple kutunun revizyon olması gerek bende sökmedim sökersem eskisi gibi yumuşak olmayabilir o şekil kullanıyorum