Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

DİREKSİYONDAN GELEN CAN SIKICI SES

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda hkaratas.1985 tarafından 19 Eylül 2012 tarihinde açılan konu

1. hkaratas.1985

hkaratas.1985 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2006 DİZEL ACCENT ERA ARACIMI 3 AY ÖNCE ALTINI SÜRTTÜM ONDAN SONRA GENELLİKLE ARAÇ SOĞUKKEN DİREKSİYONU ÇEVİRİNCE METALE SÜRTME SESİ GELİYOR. BU SES DİREKSİYONU HER ÇEVİRDİĞİMDE GELMİYOR.ARACIMI 3 AY BOYUNCA SÜRDÜM SES DIŞINDA HİÇ BİR SIKINTI OLMADI EPS IŞIGIDA BİR UYARI VERMEDİ. SERVİSE GİTTİM ÖN TAKIMLARA BAKTIRMAYA DİREKSİYONDA BİRSEY VAR DEMEDİLER SONRA SIKINTIYI SÖYLEYİNCE EPS ARIZASI OLDUĞUNU DİREKSİYON MİLİNİN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER.( 850 TL FİYAT ÇEKTİLER) FİKRİ OLAN VARSA SEVİNİRİM SERVİSİN YANITI HİÇ GÜVENİLİR GELMEDİ.

2. dincercolak

dincercolak Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    86
    Ad Soyad:
    Dinçer ÇOLAK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Bende 2006 era kullanırken park halinde kalkarken çocuk yüzünden direksiyonu düzeltmeden aracı zıplattım ve sağ teker kaldırıma vurdu. Sonra direksiyonla tam sağ yapıp geri manevra yaparken takır tukur sürtme sesleri geliyordu. Servis aks kafası kırık dedi değiştirdiler düzeldi. Fakat o tamirden sonra park halindeyken direksiyonu çevirmeye bile gerek kalmadan milimetrik oynamalarda bile, ince hırıltı gibi ses yapmaya başladı. hırıltı hışırtı gibi bir sesti. Normal kullanırken de ses geliyordu. Ayrıca direksiyonu sola çevirirken, sağa çevirmeye göre çok hafif biraz daha sertti. 2 3 farklı hyundai servise baktırdım, esp ışığı ikaz vermemesine rağmen, banada esp arızası dediler ve ortalama 1200 tl ye malolabileceğini söylediler. Yaptırmamam halinde direksiyonda kitlenme yapabilir, tehlikeli dediler, ben o şekilde 1 yıldan fazla kullandım aracı, ses haricinde herhangi bir sıkıntısı olmadı.

3. hkaratas.1985

hkaratas.1985 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    BANADA AYNISINI SÖYLEDİLER (ŞUAN SIKINTI YARATMASADA İLERİDE DİREKSİYONUN KİTLENEBİLECEĞİNİ)SÜRÜŞÜN SADECE YÜZDE 10 NUNDA SES YAPIYOR BAŞKA BİRİ SÜRÜNCE ANLAMIYOR BİLE. YAPDIRMADIM DEDİNİZ ARACI SATTINIZMIKİ

4. dincercolak

dincercolak Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    86
    Ad Soyad:
    Dinçer ÇOLAK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    ben söylemedikten sonra farkeden olmuyordu dediğiniz gibi. Evet o aracı o şekilde sattım ben bu senenin başında.

5. modify

modify Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Eray ALİCİKOĞLU
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    aks kafalarına bak derim benim araçta da oldu direksiyonu tam tur çevirince geliyodu buysa sorun ucuza halledersin

Bu Sayfayı Paylaş