Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Direksiyonda Hafifleme

'Milenyum Kasa Accent Forum - Club LC' forumunda adyge_192 tarafından 25 Mart 2016 tarihinde açılan konu

1. adyge_192

adyge_192 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Yavuz GNY
    Yaşadığınız Şehir:
    60-TOKAT
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    S.a aracım 2000 1.3 minelyum . Geçen hafta aracı rot balans yaptırdık ve direksiyonda ki titremeden kurtulduk bu kez de araç 100 km gördüğünde direksiyon çok hafifliyor ve milim hareketle 2 3 şerit değiştiriyor. Allah göstermesin kazaya sebebiyet verebilir ne yapmam lazim ?

Duygu bunu beğendi.
  2. Turbo26

Turbo26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    sadik bag
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    Yarin servise giricem insallah ayni sorun bendede cikmaz araclarimiz ayni

LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. cenker_baba

cenker_baba Guest

milim ile 2-3 şerit ise sorun var bence

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  4. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Titreme ile ilgili sorun düzeldiğine göre tekerlekler balanslanmıştır orası okey, ancak rot ayarı yapılırken neler yapıldı onu bilmek gerekli, küçük bir harekette çok fazla yön değişimi oluyorsa o zaman tekerleklerin rot ayarlarında bir sıkıntı olabilir toe açısı çok fazla içe dönük yada dışa açık halde ayarlanmış olabilir otomobil sağa ve sola dönüşlerde az bir direksiyon tepkisine karşı aşırıya kaçan hareketleri bu toe ayarının fazla kaçırılmasından sebep yapar direksiyonda buna bağlı olarak sadece orta noktada hafifler veya ağırlaşır, toe ayarlarını test ederek kendinize en uygun ayarı seçmenizi öneririm birkaç deneme yapmanız gerek rotçu ile ayardan önce bunu konuşmak lazımdır, rotçu da ölçüm yapan makinanın çıkardığı standart fabrika verilerine göre yapılan toe ayarlarına ben şahsen pek itimat etmiyorum bazıları direksiyonun düz konumunu bile tutturamıyor.

Herhangi bir şase düzeltme ayarı yapıldı mı? bağlantılara pul ilave etme gibi? rot ayarında sadece direksiyon çubuğu mu ayarlandı? durduğunuz yerde direksiyon çevirirken normalden yumuşakmı?

5. Cpt.Price

Cpt.Price Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    121
    Ad Soyad:
    Enes Can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Bende 100 kmnin üstünde cok gezme sorunu ve direksiyonda hafifleme yaşardım, düzgün bir rot balans ustasina yaptirdim rot ayarını lastik havalarını da duzelttirdim, ardından uzunyola ciktim.
    150yle bile cok rahat gidiyordu araba.Virajlarda aracın sınırlarını zorladim lastikler ciyakliyordu artik ama yoltutus ve gezme problemi yaşamadım.

Asus Zenfone 2'den gönderildi.

Bu Sayfayı Paylaş