Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Direksiyona Radyo Kumandasi Takmak Istiyorum

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda musa46 tarafından 19 Nisan 2020 tarihinde açılan konu

1. musa46

musa46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    musa körmen
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    oncelikle herkese selamlar. yeni almis oldugum 2009 era aracimin aldigimda üzerinde pioneer teyp vardi gorsel olarak hosuma gitmedigi icin birde orjinalci oldugum için soküp yerine ikinciel orijinal genis duble teyp alıp taktım, suan guzelde calisiyor sikintisiz olarak herhangi bir çalışmayan aksamıda yok, buna ek olarak da direksiyonda kumanda yok bide kumanda takmak istedim ama kafam karisti. zemberek uyumlumudur acaba diye yardimlariniza ihtiyacim var. şimdi ben direksiyonu soktum ve resimlerini cektim zemberegin soket olan kısmını ama soketlerinde kafam karisti. sorum simdi resime göre kumandayi alsam direk taksam calisirmi acaba, kumandanın soketi nasıl bilmiyorum resimdeki zemberekte yeri varmıdır? kumandanın soketi zemberege uyarmı?

https://imgyukle.com/i/Qq2N8v
    https://imgyukle.com/i/Qq9OKG

2. Taner_G

Taner_G Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    177
    Ad Soyad:
    Taner
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    çalışmaz.. orjinal kumandalı araçların soketleri 8 pinli oluyor.. seninki 4 pinli.. ve zembereğin içindeki iletici filminde bünyesinde 4 kanal var.. illa yapıcam dersen 8 pinli soket ve yine o sokete uygun 8 hatlı zemberek alman gerekiyor.. bunları hallettikden sonra kumandayı da takabilirsin.. ancak hepsinden sonra zembereğin çıkışından teybe de iki kablo çekmen gerekecek.. bir de teybin kumandaya uygun mu onu da öğren illa yapıcam dersen..

osmzcn bunu beğendi.
  3. musa46

musa46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    musa körmen
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    evet kardesim aynen dedigin gibiymis