Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

DİREKSİYON YUMUŞAMASI...!!!!

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Eflamun tarafından 23 Temmuz 2012 tarihinde açılan konu

1. Eflamun

Eflamun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ayrton Senna
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    ARKADAŞLAR İYİ GECELER..BENDE 2006 MODEL DİZEL GLS TİPİ GETZ VAR..ARACIMIN YAKITINDAN VE PERFORMANSINDAN ÇOK MEMNUNUM ANCAK YÜKSEK HIZA ÇIKTIĞIMDA YANİ 140150 GÖRDÜĞÜMDE DİREKSİYONUMDA OLAĞANDIŞI BİR YUMUŞAMA HİSSEDİYORUM ÖYLE Kİ ELİMİN ALTINDAN KAÇACAK GİBİ OLUYOR.GEÇEN DE AYDINDAN GELİRKEN HAVA AŞIRI RÜZGARLIYDI BENİ ÇOK YORDU..DİREKSİYONLA GÜREŞTİM RESMEN 90 IN YUKARISINA ÇIKAMADIM 6 SAATLİK YOL OLDU 9 SAAT..USTALARIMA GÖTÜRÜYORUM HERKES DİYORKİ BİR PROBLEM YOK BU BÖYLEDİR..RİCA EDİYORUM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA BENİ BİLGİLENDİRSİN..EPS DENİLEN ELEKTİRKLİ DİREKSİYON VAR ARAÇTA BU ARADA BELİRTEYİM..

2. mkozan

mkozan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Mustafa Kozan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Benim araçta da EPS var ama yüksek hızda direksiyon sertleşiyor. Buda yüksek hızlarda bana güven veriyor. Servise göstermeni tavsiye ediyorum.
    hayırlı ramazanlar ve bol kazasız sürüşler diliyorum.
    saygılar,
    M.

Eflamun bunu beğendi.
  3. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    sıkıntı oldugu kesın benımde getzım vardı 170 le giderken bile dıreksıyonun sertlıgı tam kararındaydı hatta o dıreksıyonu kullandıgım dıger arabalarda arıyorum araba dumduz gıdıyordu yolda hiç gezinme yapmıyordu

senın dedıgın bu olay hıdrolık olmayan dıreksıyonlar olur bı on takım kontrolu yaptır bence

Eflamun bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş