Merhaba arkadaşlar şimdi yorum ve teknık sorunları okurken aklıma geldı benım getz'de (dizel) hareket halınde DEĞİL iken sabit çalışır vazıyette beklerken direksiyonda bi tıtreme var.. bır kac kısıye sordum aldıgım kısıye ve bırkac kısıye normal dedıler. ve benım cok sık kullandıgım bır caddy var onda hiç tıtreme falan yok bunda nıye yok dedıgımde okadarda olsun buwv caddy dedıler. sizdede bu tarz bir tıtreme varmı normalmı yanii..? Düzenleyen : coiffeur
"VW Caddy olsun o kadar" diyene sadece gülüyorum, adam sanki Bentley'den bahsediyor.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Bu sarsıntı rölanti ayarınızdan kaynaklanıyor olabilir. Düşük devirde çalışıyorsa sarsıntı veya titreme yapabilir. Ayrıca 5.30 dizelin bile rölantide direksiyonu azda olsa titriyor özellikle klima açıkken. Düzenleyen : Burak Kumpas
aracınız 3 silindirli mi? 3 silindirlidizel motorlar daha sesli ve sarsıntılı çalışıyor, amabir prooblemde olabilir
bana göre hatta devrı bıraz yuksek calısıyor normalde 8 de olması gerekırken 10un mm altında 9.5 gıbı bı servıse goturmeyı dusunuyorum direksıyon kutusundandır belkıde