Arkadaşlar aracımın direksiyonu titriyor ön lastiklerim yeni sayılır lastik havalarıda normal her hızda titriyor direksiyonda boşluk ta yok balanstan olabilirmi acaba aynı sorunla karşılaşan varmı acaba kışın jantlarıyla birlikte bu lastikler arkada takılıydı balans yaptırmadan öne taktırmıştım o zaman pek fazla titreme yoktu ama son zamanlarda arttı ayağımı gazdan çekince sanki daha çok oluyor direksiyona dokunmuyorum çekme yok ama hafif sağa sola titriyor Düzenleyen : ressamyuva
olur böle vakalar 20 lira verince sanayici yakalar ) gıcık oluyorum sanayi aklıma gelince girdimmi tamam ağzım gözüm diyon 50 lira gidiyor )
bende de aynı sorun var 1.3 admire ama araç 100 km yi geçtikten sonra yapıyor.devir düşürürken direksiyon titriyor bana motor küçük normal dediler ama pek tatmin olmadım.!
Arkadaşlar ben arabaya çelik jant taktırdıktan sonra aynısı bende de oldu 110 km 'ye ulaşınca titremeye başlıyordu direksiyon meğersem jantlar taklıdğında rot-balans yapılmamış sonra yeni lastik aldğıımda yaptırdım ve sorun kalmadı 160-170 rahat gidio araba