arakdaşlar direksiyon titremesi icin fren disklerinin degişmesi lazım onu biliyorum bende 4 teker disk fren var ön 2.sini degiştim titreme baya bi azaldı arka 2.sini daha degissem sorun tamamen ortadan kalkarmı yoksa bu titreme sadece ön diskler icinmi gecerlidir? birde arkadaşlar aracımda emniyet kemeri sesi devre dısı bırakılmış artık nasıl yaptılarsa ne görsel olarak ne ses olarak görünmüyor. bu airbaglarıdamı devre dısı bırakmıs anlamına geliyor? araçı ilk calıstırdıgımda emniyet kemeri ve airbag ısıgı yanıp sonuyor. sonrasında görünmüyor bir daha..
Direksiyon; On takim bozuksa Rot balans ayari yoksa Direksiyon kutusunda bosluk varsa Fren disk ve balatalarda sikinti varsa Lastiklerde asinma ve egrilik varsa Da titreme yapar
Direksiyon titremesi stabilize yolda bende oluyor içerden tık tık tık diye sanki plastik bişey vuruyormuş gibi ses yapıyor. Yani ben direksiyon kutusunda problem vamrış gibi hissettim. Yeni lastik vs alındıgın rot ayarı falan yaptırcam düzelmezse direksiyon kutusundadır.
direksiyon mil mafsalını bi kontrol edin hafif boşluk varsa ondan yapıyordur direksiyonun altına eğilin ve çok hafif bi şekilde sağ sol yapın mafsal boşluğunu bu şekilde anlayabilirsiniz