19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

direksiyon sorunu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda sirpsindi tarafından 28 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. sirpsindi

sirpsindi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar, 2001 model accent 1,3 lx aldım.arabada hidrolik direksiyon olmadığını sonradan anladım.Direksiyon kalkışlarda. dururkenki manevralarda çok sert.bana yardımcı olun lütfen yoksa kafayı yiycem..hidrolik direksiyon taktırma maliyeti ne kadar nerde taktırabilirim, bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim...

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşım sürekli aynı konuyu açmanız çözüm değil, öncelikle tanışma bölümünden kendinizi tanıtmanız ve bilgilerinizi profilinize yazmanız diğer üyelerin sorularınıza daha hızlı cevap vermesini sağlayacaktır takdir edersinizki insanlar tanımadığı birine yardım etmekte çok hevesli değildirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

burası samimiyete dayalı bir site, ateş almaya gelmiş gibi soruyu sor, cevabı al ve bidaha uğrama mantığı sitemize uygun değil

3. sirpsindi

sirpsindi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benımde de bildiğim tanıdık tanımadık her insana yardım etmek gerekir.ama sen seçerek adamına göre yardım yapacaksan hiç yama bence...

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    sana yol gösteriyoruz verdiğin cevaba bak, aslında amacım sana yardım etmekti ama bunu bile anlamıyorsun tek istediğin soruna cevap verilmesi değil mi, zaten senin aracını bilsem cevap verirdim pes yaniihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif

5. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sirpsindi sakin biraz sinir stres yok
    Coşkun bey'in söylediği doğru ,
    ve zaten forumdada kırmızı yazıyla belirtilmiştir. Önce kendinizi ve aracınızı tanıtınız denilerek.

Düzenleyen : Sinan

6. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hidrolik dreksiyon pompasına baktır bilader olmadı hidrolik dreksiyon yagına bak

7. Misafir

Misafir Guest

<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Hidrolik direksiyon yok demiş aracında ama.Lastiklerini değiştirtirdiğinizde biraz daha rahatlar.

8. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    2001 model 1.3 lx te ve milenium kasada hidrolik direksiyon varmutlaka bi arıza vardır sattıgım 2000 model milenium kasa 1.3 Lx te hidrolik vardı https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : Serkan Örnek

Bu Sayfayı Paylaş