Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Direksiyon simidi üzerindeki Hyundai arması soyuld

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda BLUEVİPER tarafından 19 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. BLUEVİPER

BLUEVİPER Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar;

Şirketimizin bize emanet ettiği bir İ30 kullanoyorum. Aracım 2009 model ve 26.000 km'de aracın direksiyon simidi üzerinde bulunan Hyundai armasının nikelaj kısmı soyuldu ve altından siyah plastik kısmı görünüyor.

Servise gittim garanti sorumlusu bana" kornayı çok kullanmışsındır abi" dedi. Ayrıca o amblemin değişmesi için airbag'in değişmesi gerekiyormuş. Bu işlemin yapılabilmesi için ilkönce resim çekeceklermiş onu merkeze gönderip değişim onayı bekleyeceklermiş. Böyle komik ve saçma uygulama olabilirmi bunu bile neredeyse kullanıcı hatası uygulamasına sokacaklar.

Bu derece ciddiyetsiz bir davranışla karşılaşan başka kullanıcılar var mı? çok merak ediyorum. Bu arada yaklaşık 14 yıldır mesleğim gereği çok farklı markada arabalar kullandım ama Hyundai servisler kadar" keriz ve araba sürmeyi bilmeyen adamsın " muamamelesi yapan bir servis grubu daha görmedim.

Böylesine keyifli araçlar yapıpta bu derece bilinçsiz davranışlarla markanın gölgelenmesine daha ne kadar göz yumacaklar merak içerisindeyim.

2. sempatik61

sempatik61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sonuna Kadar Haklısın....Nerde Görülmüş 1 Yılda Soyulan Amblem...

3. BLUEVİPER

BLUEVİPER Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracım Mayıs 2009 da trafiğe çıktı yani daha 7 aylık 1 yıl olmadı.

4. ixir-21

ixir-21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende direksiyon simidindeki soyulmadan dolayı servise müraacat ettim 15 gün oldu hala fabrika göndermemişönümüzdeki sene parça gelicek heralde:) diğer markaların servisleri ile yaşadığım bişey anlatıyım arkadaş aracın altını çarptı ve o günden sonra araç yürürken ses yapıyodu bunun üzerine serviste altı kontrol edilen aracın akisinin arasına sıkışan taş çıkarıldı ve yontulan akisgarantiden değiştirildi ve bu olay tamamen kullanıcı hatasıydı biz bunuda istemiyoruz kusur bizdenkaynaklı ise amenna parasını ödeyelim ama aracın kusurunu üstümüze mal etmesinler artıkmüşterilerine saygı göstermeyen bi servis anlayışıyla sürekli karşılap araçtaki problemleri servise gitmemekadına görmezden gelir oldukmalesef

5. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aslında amblem bir koruyucu cam v
    b.gibi birşeyin içinde monte edilse kimse böyle bir sorun karşılaşmaz.Tabii bunu neden yapmazlar anlamam
    Düzenleyen : Levent

6. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    direksiyolarında saralması çabası...nasıl olurda bir acın direksiyonu birkaç sene için sararır onuda anlamış değilim.

şu an benim direksiyonda altlardan sararmış durumda,üstlere ve gözüken yerlere sararma olmaması için kılıf alacam bende mecburen

7. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sonata'da aynı farklı değil[​IMG]

8. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Mehmet konu direksiyon sararması değilhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Benim eradaki direksiyonun üstündekide öyle oldu... Bende değişim talep edeceğim... Değiştirirler diye tahmin ediyorum

10. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    tuhaf...halbuki kullanım klavuzunda da yazmıyor kornaya ayda, yılda şu kadar basabilirsiniz diye..

11. CaSPeR

CaSPeR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    i30 larda bu sorun cok sık görünmeye başladı.
    degişimi talep edin gerekirse müşteri hizmetlerini arayın değişecektir.

12. BLUEVİPER

BLUEVİPER Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sorun parça değişimini sağlamak veya sevisi kötülemek değil, Servisin bu sorun karşısında size karşı takındığı tutum. Araçlarımızı alırken her tür özelliğini inceliyor ve tercih yaratıyoruz ve en nihayetinde para verip alıyoruz. Sorun oluşuyor servise gidiyorsunuz ve gayet lakayt ve ciddiyetsizce karşılanıyorsunuz.

Şöyle ki 2000 model 3.20 BMW tüm bakımları serviste yapıldığından dolayı iyi niyet garantisi altında komple garantiden otomatik şanzımanını hiç ücret vermeden değiştirebilirken(kullanıcı hatası olsun olmasın BMW merkezi servisinin sözüne güveniyor.) sen direksiyonun üzerindeki basit bir arma için aylarca bekliyorsun. Bana biraz tuhaf geliyor.

13. cadiguzel

cadiguzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim i30 da 2009 model. direksiyonun sol , alt ve sag tarafınaki gri renkli kaplama kısmı tırnaklamış gibi soyulmaya başladı. teyp kontolünde o kısıma tırnak değmesi cok normal ama kaplamanın soyulması normal değil :( , mayısta bakımı var , ama servislerden hiç umudum yok açıkçası. Özellikle benim eranın ön kapı cıta altındaki bir çiziğini kapatın dediğimde ön kapı - arka kapıyı komple boyayan , işgüzar servis hizmetinden ne beklentim olabilir ki zaten.

14. semih_hk

semih_hk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    iç açma kapı kolları yıpranan oldu mu?.. içeride en eski görünen onlar.. dış kapı açma kolunda da boya döküntüsü.. buralar çok önemsiz bölgeler ama aracın görümtüsünü ve moralimi çok bozuyolar..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley12.gif

Bu Sayfayı Paylaş