Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

direksiyon sertleşiyor

'İ20 Forum - Club' forumunda tornek tarafından 11 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. tornek

tornek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar,
    Benim i20 troy 2011 model arabamın direksiyonu virajlarda frene basıldığında setleşiyor elektrik destekli olmasındanmı doğrusu pek anlayamadım öyleki direksiyonu döndürmem çok zorlaşıyor acaba serviste
    ufak bir ayarmı ister..
    kazasız sürüşler...

2. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    i20 dıreksıyon sıstemı bu sekılde. hız arttıkca sertlesıyor. dusuk hızlarda gayet yumusak.

3. djnone

djnone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    i20 nin direksiyon sistemi düşük hızlarda olması gereken yumuşaklıkta değil malesef. yüksek hızlarda gayet güzel sertleşiyor ancak düşük hızlarda manevralarda gerekli yumusaklıgı hissettiremiyor.

4. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben virajlarda genel olarak frene basmıyorum öncesinden hız ayarlayıp içinde gaz veriyorum (R16 x195x50)bir sıkıntı olmuyor lakin deri kaplı simitde bazı noktalar parmağa rahatsızlık verebiliyor bu virajlar için değil genel sürüşde oluyor

5. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    servise göstermenizde fayda var.

6. ahmetaykac

ahmetaykac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Bence de gayet iyi i20 nin direksiyon sistemi..Yumuşak direksiyon Allah korusun yüksek hızlarda tehlike bile yaratabilir..i20 de direksiyon olayını çok güzel yapmışlar..düşük hızda serçe parmağımla çeviriyorum direksiyonu,yüksek hızlarda hafif sertleşiyor ki olması gerektiği gibi..

Bence

7. akadircaya

akadircaya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Abdulkadir Çaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Bundan önceki arabam grande puntoydu. ondan sonra i20nin direksiyonu valla toros gibi geldi bana. debriyajıda çok sert. trafikte sol ayağım ağrıyor valla. puntonun direksiyonu ve pedalları çok daha rahattı.

8. volkang_83

volkang_83 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Punto 2008 model 1,3 multijetaracı yeni satmış biri olarak; City direksiyon beni çok uğraştırdı.Fiat yetkili servisleri çok pahalıydı.Garantisi bitince topkapıdaki iyi bir özel servise götürüyordum ama yinede yetkili servisin yerini tutmuyordu.Ortalama olarak hyundai'nin yetkili servis bakım fiyatıyla aynı fiyata özel serviste işlem yapılıyordu.Ön torpido üstü çok çabuk çiziliyordu.Punto evo'da bunu düzelttiler ama benim aracımda sorunluydu.Punto evet güzel araba ama i20 daha kullanışlı.Grande puntoyla değil ama punto evoyla kıyaslamak daha doğru olur.

9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    hıza duyarlı elektrikli direksiyon diyorlar galiba bu sisteme..alışmamış insana gercekten kullanımı zor geliyor, ben ilk X5'de kullanmıştım bu sistemi ve bence berbat bişeydi sürüş keyfi vermiyordu alışmak lazım heralde.

Bu Sayfayı Paylaş