Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

direksiyon pompası

'Elantra Forum - Club (XD,XD2; 2000–2006)' forumunda cagatay23 tarafından 14 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

1. cagatay23

cagatay23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    asım kahraman
    arkadaşlar öncelikle merhaba yeni katıldım aranıza ve hayatımdaki ilk aracımla
    değerli arkadaşlar 2 ay önce 21000 tl 127000 km de elantra 2006 2007 11 ay traiğe çıkış,çok temiz oldugunu söyledi butun göturdugum ustalar fakat ortalama 2 haftadır sanki direksiyon biraz ağırlaştı gibi ve 2 gün önce motor bakım yağı vs bakım malzemelerini değiştirdim
    daha sonra akşam hanıma biraz araba sürmeyi öğreteyim dedim böle zaman geçtikten sonra sürücü koltuguna geçtim ve 1. vıtes taktım ilerlerken gaza basıp vites değiştirirken ayağımı gazdan kesince motor dan az oranda sanki makara sesi gibi pırmı tırmı diyim onun gibi bı ses geldi daha sonra 3 vites sonrası bu sesi duymadım ama tabi kulaklar iyice hassaslaştı araba ilk ya psikoloji acaip ,daha sonra ustaya götürdüm dedim hava filtresi temiz dedi değişmedi dedim onu düzgün takmamıştır yenisini alayım bide dedim onu taksın neyse belki ses ondandır taktırdım yok yine aynı usta dinledi abi direksiyon pompası dedi bi şey olurmu dedim yok abi sıkıntı yapma fazla dedi biraz kasnağıda gerginleştirdi sanki biraz daha iyi oldu gibi ama yine aynı sesi duydum şimdi ığdırdayım ne yapmam lazım bana yardımcı olun saygılar

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Öncelikle arabanız hayırl olsun. Güzel bir araç almışsınız. bildiğiniz tanıdıgınız bir usta varsa gösterin iyice incelesin. eger yoksa huyundai den iyi anlayan elantra ya hakim bir usta bulun en garanti iş olur. buradaki arkadaşlardan da zaten size nokta atışı fikirler gelecektir onlarada göz atarsınız.

3. cagatay23

cagatay23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    asım kahraman
    teşekkür ederim gerçekten çok hoş bir araba inşallah hallederim az parayla:D

4. etezcan

etezcan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Erdoğan Tezcan
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    Sorunu halledebildiniz mi? Ben de de benzer bir problem oldu. Direksiyon pompasının rulmanını değiştirdik sorun çözüldü.

Bu Sayfayı Paylaş