herkese günaydın saygılar. geçenay eşim arabayı kullanırken belki bilenler vardır unkapanı köprüsünü geçerken eminönüne ayrılan çatalda derin bir çukur var oraya düşürdü çok sert girdik ve olaydan sonra son bir haftadır direksiyondan sesler geliyor.arabakasise girdiğindeufak çukurlar girdiğimde sanki direksiyonun silecek ve sinyal kollarının olduğu yerden direksiyona tak tak diye bişey vuruyor.bu nedir acaba her arabada mafsal varmı pek anlamıyorum ama masfaldan olabilirmi yada direksiyon kutusundan?yardımlarınızı bekliyorum çok masraf açarmı?
Girdiğiniz çukurda araç altını vurdumu? yoksa sadece sert bir şekilde altını vurmadan çukura mı girdi?
o sesler aslında daha öncede vardı ama daha azdı,sen daha yeni duydun dostum. bi sebebe bağlı olarak başlıyo aslında bi daha düzeltilemiyo bende aynı dertten müzdaribim.halledersen haberimiz olsun he unutmadan parke taşlı yollarda bu sesi oldukça fazla duyabilirsin.
aynen öle parke taşlı yollarda dahada serileşiyor bu ses sanki direksiyon kırılacakmış gibi.zaten c.tesi arakadaşımın yanına gidecektim servisearacın önünden gelen gacır gucur sesler için ön tarafa yağlama yapacaktı öntakımlara.bakalım ona bi gösteriyim sizlerle paylaşırım.
direksiyon pompasının bağlantı ayaklarınıda kontrol ettirin ... gerçekten araçların zayıf noktalarındandır bu gibi durumlarda ...